Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Persoonlijk: Jaimyskitchen & boek Wereldgerechten!

Hoe moet ik beginnen? Nou, ik ga meewerken aan een kookboek! In deze blog vertel ik jullie alles er over want ik ben SUPER excited!

Vorige week week ik getagd in een Facebook bericht. Toen ik het bericht las, werd ik helemaal blij. Het ging namelijk over een kookboek. Het kookboek 'Wereldgerechten' wordt door 15 auteurs geschreven. Goed, er waren twee auteurs uitgevallen en voor deze waren ze op zoek naar vervanging. Het ging om Engeland en Mexico

In al mijn spanning heb ik een mail gestuurd naar de organisator. Kleine spelfoutjes included, maar ik moest en zou snel een mail sturen. De komende uren zat ik enorm in spanning, want hallo.. een kookboek! Het is namelijk mijn droom om ooit een kookboek te schrijven, ooit dan hé. Dit zou een geweldige stap in de goede richting zijn.

Na een paar uurtjes werd ik gebeld en kreeg ik het goede nieuws:

Ik mag 10 recepten schijven voor de wereldkeuken Mexico! Meewerken aan een kookboek, geweldig!

Santa Maria Crispy Chicken tortilla

Dit recept staat al op de blog en zal dus niet in het boek komen. Het zullen allemaal unieke, nog niet eerder verschenen recepten zijn.

Wat houdt het precies in?

Het kookboek is zo ingedeeld dat elke wereldkeuken, 15 in totaal, de eetcultuur van het land weergeeft. Elke wereldkeuken laat zien wat er als ontbijt, lunch, tussendoor, diner en dessert gegeten wordt. Elke auteur stelt zich voor af voor en verteld hoe hij of zij zicht in het land verdiept heeft en hoe hij/zij een passie voor koken ontwikkeld heeft. Waaahhh, ik heb er zóveel zin in!

Wanneer zal het boek uitkomen?

Nou, momenteel moet ik erg hard gaan werken, want eind juni moet alles af. En dan ga ik in juni ook nog eens naar Bali op vakantie. Even door bikkelen dus, maar goed, geen probleem want dit is natuurlijk mijn passie! Ik heb er enorm veel zin in en mijn ideeën stromen al over! Het boek zal dan in oktober uitkomen.

En dan?

Het boek kan ik dan gaan verkopen! Heb je dus interesse, laat het mij weten want dat kan ik er alvast eentje voor je reserveren. Het boek zal €24,95 kosten en er staan dus minimaal 150 recepten in, afkomstig vanuit 15 verschillende landen.

Hoe kan ik het boek bestellen?

Je kunt het boek bestellen door mij een e-mail te sturen, dan reserveer ik er eentje voor jou. Ik ga nog een leuke actie inzetten voor de eerste 30 verkochte boeken, maar daarover een tijdje meer ;) Je kunt je nu in ieder geval al op de lijst laten zetten, dan bemachtig je er zéker eentje. E-mail: wereldgerechten@jaimyskitchen.nl

Ideeën?

Denk jij hét perfecte Mexicaanse recept te weten, of een bepaald gerecht waar ik mijn creativiteit op moet los laten, laat het mij dan weten! Dan ga ik het zeker meenemen in het afwegen welke recepten ik graag wil laten zien!

mexicaans taco garnaal cups

Ook dit recept komt niet in het boek, maar staat wel op mijn blog.

Ik wil iedereen in mijn directe omgeving, maar ook al mijn lezers echt heel erg bedankt. Zonder jullie steun, was dit nooit op mijn pad gekomen. Elke dag ben ik bezig met mijn grote passie en ik ben iedereen echt heel dankbaar voor alle leuke reacties. Dankjewel voor het mede mogelijk maken van het verwezenlijken van mijn dromen! Daar is het boek ' Wereldgerechten' er zeker eentje van!

Ook voor vragen over het boek, mail me: jaimy@jaimyskitchen.nl

Liefs Jaimy