Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Ontbijt, lunch en tussendoortjes voor onderweg of op kantoor + Tastea thee

Onderweg, ja dat vind ik altijd best lastig, want wat eet je dan? Of wat neem je mee naar je werk als je toch een gezond en afwisselend ontbijt of lunch wilt?! Daar heb ik nu een paar tips én lekkere recepten voor!

Onderweg en op het werk

Laat ik met de deur in huis vallen. Als ik naar mijn werk rijd, dan wil ik een kop koffie óf thee drinken. De laatste tijd eigenlijk steeds meer thee, maar ik heb veel losse thee en dat vind ik gewoon onwijs onhandig. Ik zit minimaal 45-60 minuten in de auto, dus ik wil ook warme thee drinken. En daar zag ik de Tastea beker. DE oplossing! Ik had contact met ze en mocht de beker en een pot thee uitproberen. Vandaag dus mijn oordeel én lekkere recepten voor ontbijt, lunch en tussendoortjes voor onderweg of op het werk.

Tastea jaimyskitchen.nl

YAS! Dat is de beker! Zoals je ziet, kan de losse thee hier gewoon in. Er is namelijk een zeefje die de blaadjes tegenhoudt en een fijn klepje zodat je rechtstreeks uit de beker kunt drinken. Super handig als je onderweg bent! De thee die ik mocht proberen is Bloody Hell, een thee die erg fijn zou zijn tijdens de maandelijkse vrouwelijke periode. Dat heb ik nog niet geprobeerd, maar de groene en witte thee met framboos, gember en camomille. jammie, echt al mijn favo's in een thee. Echt mijn favoriet van het moment!
 

Ontbijt en lunch to go www.jaimyskitchen.nl

ZO! Dat is dus wat ik allemaal mee sleep op een dag! YAS, lekkere dingen! Wat het allemaal is en wanneer ik het eet, dat vertel ik je hier onder.

Ontbijt met Pindakaas Overnight Oats en Aardbei

Pindakaas Overnight Oats met aardbeien www.jaimyskitchen.nl

Dit is toch wel echt een waar feestje voor mij hoor. Het is ook echt een flink ontbijt deze pot, beetje minder mag, haha. Maar dit kan ik dus makkelijk de ochtend van te voren maken. In de pot en HOP meenemen. Daar drink ik dus de tastea bij, die lekker lang warm blijft (en vervolgens opnieuw gevuld wordt). Soms drink ik ook koffie, maar dat doe ik liever later op de dag. Het recept staat trouwens al online!

Lunchen met een gezonde wrap

wrap www.jaimyskitchen.nl

Dan is het tijd voor de lunch, want met die grote pot houd ik het meestal wel vol tot de lunch. De lunch bevat een mais wrap met refried beans spread (zelf gemaakt!), spinazie, cherrytomaat en wortel julienne. Daarbij eet ik die halve beker cherrytomaatjes op! jam! De refried beans maak ik zelf. Gemengde bonen prakken en bakken met een eetlepel tomatenpuree en Mexicaanse kruiden (bijvoorbeeld chili-, paprika- en komijnpoeder). Dan even verder prakken of in de keukenmachine en klaaaar!

Snacken met speculaas bliss balls of matcha bliss balls

speculaas bliss balls met amandelspijs www.jaimyskitchen.nl

Ook snack-time is een belangrijk moment van de dag. Wanneer ik een voorraadje heb, dan eet ik er meestal twee bij de thee of koffie jammie. Of ik neem een stuk fruit, of lekker beide. Heerlijk!

Ik hoop dat ik je een beetje inspiratie heb kunnen geven over ontbijt, lunch en snacks voor onderweg of op kantoor. Een mooie collectie bakjes heb je in ieder geval wel nodig.
Deze blog heb ik in samenwerking met Tastea geschreven en mocht bij ook interesse hebben in die theebeker of lekkere losse thee, dan verwijs ik je naar hun website!

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen