Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

NIEUW BOEK: Gezonde Wereldgerechten komt uit op 22 Oktober 2016

Het is bijna zover! Zaterdag 22 oktober zal het boek 'Gezonde Wereldgerechten' uitkomen! Wellicht weten jullie het al, maar ik heb meegewerkt aan dit boek. Dit is zo spannend. In het boek zullen 10 recepten van mij te lezen zijn in het thema: Mexico! En ieeehhh, zien jullie die foto boven aan op de kaft? Dat is één van mijn recepten!
Lees snel verder voor meer details.
 

Het boek ligt nu gewoon bij de drukker, dat is onwijs spannend! 

Het hele boek staat voor gezonde recepten. Denk hierbij aan recepten zonder geraffineerde suikers, tarwe en koemelk. Daarnaast is er voor ieder wat wils want uit de volgende landen komen recepten terug:

Mexico
Japan
Israël
Iran (Perzië)
India
Amerika
Afrika
Australië
Turkije
Italië
Scandinavië
Spanje
Griekenland
Nederland
Engeland

En daar staat mijn land, Mexico, gewoon boven aan, als eerste in het boek. Degenen die mij kennen weten dat ik onwijs hard heb moeten werken in een zeer korte tijd om mee te kunnen schrijven aan het boek. En bij schrijven bleef het niet alleen. Recepten bedenken, testen, koken, eten, verbeteren en nog meer nadenken. En dan foto's maken, nog meer foto's maken, bewerken en selecteren. Daarna nog een keer schrijven, nakijken en herschrijven. En nu is het bijna daar, het boek komt bijna uit. In mijn hoofdstuk kun je ontbijt-, lunch-, snack-en diner-recepten vinden.

pulled-beef-met-zoete-aardappel

Dit is een exclusieve sneak peak van een recept uit het boek, uit mijn hoofdstuk Mexico!

Het boek kun je vanaf oktober kopen voor €24,99. Heb je hier interesse in? Stuur mij dan even een mailtje naar jaimyvandijke@gmail.nl. Dan kan ik ervoor zorgen dat je een exemplaar krijg! Bestel je het boek bij mij en zit je bij de eerste 30? Dan zorg ik dat het een leuke belevenis wordt!

Nog iets leuks: Er is een boeklancering!

Iedereen is uitgenodigd in een kookstudio te Urmond, zaterdag 22 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur. Er zullen workshops, demonstraties en veel te proeven zijn! Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen!

Adres:
Business Centrum A2, Mauritslaan 19, Urmond
gelegen achter het Van der Valk Hotel te Stein/Urmond

Facebook
En nu écht als laatste. Je kunt ook de Facebook groep van het boek volgen. Meld je aan op https://www.facebook.com/natuurlijksamenkoken/. Hier komen alle nieuwtjes omtrent het boek op!

Liefs Jaimy