Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Kerst Recepten: 6 x Nagerechten

Jaaaa, tijd om uit te pakken met nagerechten tijdens de feestdagen! Uitpakken betekend trouwens niet dat je altijd veel tijd kwijt bent aan de gerechtjes, maar sommige varianten hebben wel iets meer tijd nodig. Oh, ik wil het liefst alles meteen eten of alles op tafel zetten tijdens Kerstmis!

Merengue krans

Deze krans steelt het Kerst diner! Niet alleen vanwege de looks, want die mogen er zeker weten zijn, maar ook vanwege de smaak! En het leuke is dat je deze kan aanpassen naar al jouw favoriete toppings!

Merengue Kerst krans www.jaimyskitchen.nl

Zoete Aardappel Brownie

Ohhhh, een van mijn favorieten! Een brownie met iets minder schuldgevoel, omdat deze met zoete aardappel gemaakt is. Onwijs feestelijk om om tafel te zetten en te decoreren hoe jij dat graag wilt!

Recept: Zoete Aardappel Brownie

Vegan Cheesecake

Hmmm, wat een kleine knappe taartjes zijn dit toch! Niet gebakken, maar ze worden opgestijfd in de vriezer. Onwijs romig en dus helemaal vegan. Iedereen kan genieten van deze lekkere cheesecakes.

Vegn CheeseCake Blueberry

Key Lime Pie

Hmm, even terug naar Florida, vorig jaar. Deze Key Lime Pie maakte in als inspiratie van de varianten die ik in de Florida Keys geproefd heb. Veel limoen, dus veel frisheid!

Key Lime Pie

Oreo Cheesecake

Jammie, cheesecake is altijd een knaller met Kerst toch? Maar deze cheesecake hapjes hebben een hele lekkere twist; de oreo!

Oreo Cheesecake www.jaimyskitchen.nl

Arretjes Cake met een Twist

Ken jij arretjescake al? Ook een no-bake cake met koekjes en in mijn variant zit nog een kleine twist van chili! Dit kun je ook goed vooraf maken en in de vriezer bewaren!

Arretjescake 1

Jammie, dat waren al mijn inspiratie artikelen voor Kerstmis, dus nu rest mij alleen nog om iedereen onwijs fijne feestdagen te wensen.

Geniet van elkaar, de gezelligheid en natuurlijk ook het eten.

Fijne feestdagen!

afsluiting-jaimy-1