Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Jaimy's Kitchen YouTube kanaal met recepten video's!

In deze blog wil ik jullie vertellen dat ik het YouTube kanaal Jaimy's Kitchen ben gestart, waar ik kook video's zal plaatsen.

Waarom ik gestart ben?

Al een tijdje loop ik met het idee om video's te maken, omdat ik het simpelweg zelf leuk vind om kook video's te kijken. Lekker ontspannend kijken hoe iemand anders iets kookt en daar dan fijn inspiratie uithalen, dat vind ik onwijs leuk. Ook denk ik dat iedereen steeds minder tijd heeft en dan is een video kijken misschien nog wel makkelijker dan een blog met een recept. Daarom vond ik het tijd dat ik mezelf hier ook in ging ontwikkelen.

Ik vind het spannend

Ja, echt wel. Want het is iets heel nieuws voor mij. Een video editen? Dat had ik nog nooit gedaan, dus ik moest even uitzoeken hoe het allemaal werkt. Muziek uitkiezen en uitzoeken of mijn camera geschikt is. Best lastig allemaal hoor. Ik heb ervoor gekozen om met een simpel video bewerkings programma te werken en dan is er in de loop van tijd altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Zo blijft het voor mij leuk om aan te werken en jullie vinden het wellicht ook leuk om te zien hoe ik hiermee omga.

Wat kun je verwachten?

Dat ik zo nu en dan een video bij mijn recepten plaats. Natuurlijk worden deze ook op mijn YouTube-kanaal gepost. Yes, wat dat ben ik natuurlijk gestart! Zoals ik al zei, ga ik de video's ook op mijn blog plaatsen, dus daar kun je ze zeker ook gewoon zien.

De eerste video

Dat is het recept van gegrilde aubergines, die ik marineerde met een lekkere Aziatische marinade. Mocht jij nu toch meer van het lezen zijn? Het recept staat natuurlijk ook gewoon op Jaimy's Kitchen. Veel kijkplezier bij de eerste video en tips zijn altijd welkom!