Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Hotspot: Amsterdam Coffee Festival

Zaterdag 19 Maart ging ik samen met 8 vriendinnen naar het Amsterdam Coffee Festival in de Westergasfabriek. We wisten van te voren niet heel goed wat we moesten verwachten, maar het was onwijs leuk! Lees je mee naar het verslagje?

Op het Coffee Festival vind je niet alleen koffie, maar ook veel thee, wat sapjes, chai tea en veel verschillende healthy foods. Ik keek mijn ogen uit, echt onwijs leuk allemaal. Zó leuk dat ik dus niet wist waar ik moest kijken en beginnen. Het leukste is dan ook om jullie mee te nemen naar het Amsterdam Coffee Festival in foto's!

DSC_0904

Hi Ladies! Liefste vriendinnetjes, hartjes!

Amsterdam Coffee Festival

Cold Brew Coffee om te proberen!

Coffee Festival Amsterdam

Daar kwamen we natuurlijk voor! Prachtige cappuccino's - op één na dan ;) - Zien jullie ook de lepeltjes erbij, die vind ik echt geweldig!

DSC_0841

Drukte! Zijn echt veel mensen hé? Hoe heb ik deze foto gemaakt? Nou Sandra zag een brandtrapje naar boven, dus toen zijn we daar snel opgeklommen, haha wat een lol! En we konden zo naar alle girlies die koffie aan het drinken waren zwaaien!

DSC_0847

De aankleding mocht er ook wezen, gezellig!

DSC_0830

Deze Chalo Chai Masala is écht the real deal Chai Tea! Serieus, jullie weten waarschijnlijk dat ik 9 maanden in India gewoond heb, dit lijkt écht enorm op de Chai Tea in India. Echt de moeite waard om deze te proberen!

DSC_0836

De Alpro stand was geweldig. Ik had een brandende vraag over soja- en kokosmelk die niet goed schuimt in mijn Nespresso melkopschuimer. Nou, daar moet je schijnbaar de Alpro Professionel melk voor hebben, die koop je dus alleen bij groothandels. Toch heb ik een nieuwe ontdekking: Alpro Soja Unsweetened schuimt wel!
 

Amsterdam Coffee Festival Thee

Dit was een leuke thee workshop met heerlijke groene thee uit Kyoto, Japan. Deze was onwijs lekker!

Amsterdam Coffee Festival Thee Kyoto Japan

Hoe groen zijn de blaadjes en hoe groot?!

Amsterdam Coffee Festival chocolade

Heerlijke chocolade!

Zaterdag 19 Maart ging ik samen met 8 vriendinnen naar het Amsterdam Coffee Festival in de Westergasfabriek. We wisten van te voren niet heel goed wat we moesten verwachten, maar het was onwijs leuk! Lees je mee naar het verslagje? Op het Coffee Festival vind je niet alleen koffie, maar ook veel thee, wat sapjes, chai tea en veel verschillende healthy foods. Ik keek mijn ogen uit, echt onwijs leuk allemaal. Zó leuk dat ik dus niet wist waar ik moest kijken en beginnen. Het leukste is dan ook om jullie mee te nemen naar het Amsterdam Coffee Festival in foto's! DSC_0904 Hi Ladies! Liefste vriendinnetjes, hartjes! Cold Brew Coffee om te proberen! Coffee Festival Amsterdam Daar kwamen we natuurlijk voor! Prachtige cappuccino's - op één na dan ;) - Zien jullie ook de lepeltjes erbij, die vind ik echt geweldig! DSC_0841 Drukte! Zijn echt veel mensen hé? Hoe heb ik deze foto gemaakt? Nou Sandra zag een brandtrapje naar boven, dus toen zijn we daar snel opgeklommen, haha wat een lol! En we konden zo naar alle girlies die koffie aan het drinken waren zwaaien! DSC_0847 De aankleding mocht er ook wezen, gezellig! DSC_0830 Deze Chalo Chai Masala is écht the real deal Chai Tea! Serieus, jullie weten waarschijnlijk dat ik 9 maanden in India gewoond heb, dit lijkt écht enorm op de Chai Tea in India. Echt de moeite waard om deze te proberen! DSC_0836 De Alpro stand was geweldig. Ik had een brandende vraag over soja- en kokosmelk die niet goed schuimt in mijn Nespresso melkopschuimer. Nou, daar moet je schijnbaar de Alpro Professionel melk voor hebben, die koop je dus alleen bij groothandels. Toch heb ik een nieuwe ontdekking: Alpro Soja Unsweetened schuimt wel! Amsterdam Coffee Festival Thee Dit was een leuke thee workshop met heerlijke groene thee uit Kyoto, Japan. Deze was onwijs lekker! Amsterdam Coffee Festival Thee Kyoto Japan Hoe groen zijn de blaadjes en hoe groot?! Amsterdam Coffee Festival Just Nuts

De bars van Just Nuts mogen geproefd worden :)

Zaterdag 19 Maart ging ik samen met 8 vriendinnen naar het Amsterdam Coffee Festival in de Westergasfabriek. We wisten van te voren niet heel goed wat we moesten verwachten, maar het was onwijs leuk! Lees je mee naar het verslagje? Op het Coffee Festival vind je niet alleen koffie, maar ook veel thee, wat sapjes, chai tea en veel verschillende healthy foods. Ik keek mijn ogen uit, echt onwijs leuk allemaal. Zó leuk dat ik dus niet wist waar ik moest kijken en beginnen. Het leukste is dan ook om jullie mee te nemen naar het Amsterdam Coffee Festival in foto's! DSC_0904 Hi Ladies! Liefste vriendinnetjes, hartjes! Cold Brew Coffee om te proberen! Coffee Festival Amsterdam Daar kwamen we natuurlijk voor! Prachtige cappuccino's - op één na dan ;) - Zien jullie ook de lepeltjes erbij, die vind ik echt geweldig! DSC_0841 Drukte! Zijn echt veel mensen hé? Hoe heb ik deze foto gemaakt? Nou Sandra zag een brandtrapje naar boven, dus toen zijn we daar snel opgeklommen, haha wat een lol! En we konden zo naar alle girlies die koffie aan het drinken waren zwaaien! DSC_0847 De aankleding mocht er ook wezen, gezellig! DSC_0830 Deze Chalo Chai Masala is écht the real deal Chai Tea! Serieus, jullie weten waarschijnlijk dat ik 9 maanden in India gewoond heb, dit lijkt écht enorm op de Chai Tea in India. Echt de moeite waard om deze te proberen! DSC_0836 De Alpro stand was geweldig. Ik had een brandende vraag over soja- en kokosmelk die niet goed schuimt in mijn Nespresso melkopschuimer. Nou, daar moet je schijnbaar de Alpro Professionel melk voor hebben, die koop je dus alleen bij groothandels. Toch heb ik een nieuwe ontdekking: Alpro Soja Unsweetened schuimt wel! Amsterdam Coffee Festival Thee Dit was een leuke thee workshop met heerlijke groene thee uit Kyoto, Japan. Deze was onwijs lekker! Amsterdam Coffee Festival Thee Kyoto Japan Hoe groen zijn de blaadjes en hoe groot?! Amsterdam Coffee Festival Chemex

Sandra heeft een Chemex, waar wij graag mee experimenteren. Alleen weten wij nog niet de ins en outs van het koffie zetten met de Chemex. Het International Coffee en Tea Academy wilde het graag uitleggen!

Amsterdam Coffee Festival Chemex

De Chemex met vers gemalen koffie bonen. Wat ons verteld werd is dat je de koffiebonen altijd zo vers mogelijk moet houden. Maak een verpakking dus open wanneer je weet dat je het binnen een week op maakt. Kleine hoeveelheden kopen dus!

Amsterdam Coffee Festival Chemex

Wanneer je van binnen naar buiten water schenkt op de gemalen koffiebonen, gaat het goed schuimen.

Amsterdam Coffee Festival Chemex

Heerlijk, dit was koffie die niet te evenaren is ;)

Madame Coco

Heerlijke kokos macronen van Madame Coco!

Amsterdam Coffee Festival

Geweldige aankleding, zoals ik al vertelde waren er ook juices te vinden op het Festival.

Amsterdam Coffee Festival
Amsterdam Coffee Festival

Wat een heerlijk festival was het! Er waren Barista wedstrijden, Latte art wedstrijd, alles is eigenlijk leuk en interessant wanneer je van koffie en thee houdt!

Amsterdam Coffee Festival is elk jaar, check de website, en hou in de gaten wanneer het volgend jaar zal zijn!


 

Liefs Jaimy
Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen