Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Hoe ik Green Juice gebruik

Een tijdje terug testte ik Green Juice. Ben je benieuwd wat het is, hoe het smaakt en waarom ik Green Juice gebruik? Lees dan snel verder over mijn ervaringen!

Wat is Green Juice?

Greenjuice nutribites

Green Juice helpt je om belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen uit 31 verschillende soorten groente, fruit, superfoods, kruiden, probiotica en mineraalrijke algen. Het is een poeder dat je toevoegt aan water, melk, een smoothie of aan andere recepten.
Ik heb de Green Juice van Nutribites getest en ben daar zeer tevreden over. Het bevat zuivere ingrediënten, de beste probiotica van een gepatenteerde formule en 3,8 gram vezels per portie van 10 gram. Dat zijn evenveel vezels als in 190 gram spinazie! De meeste andere green juices komen uit op 2,5 tot 3 gram vezels per portie.

Waarom gebruik ik Green Juice?

Green Juice(2) www.jaimyskitchen.nl

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport meldt dat 85% van de volwassenen te weinig groente en fruit binnenkrijgt. Slechts 1 op de 8 volwassenen eet voldoende fruit. Nu ben ik zelf altijd iemand geweest die veel groenten en fruit eet, maar eerlijk gezegd schiet het er wel eens bij in. En dan met name fruit in mijn geval. Ik vergeet het soms, omdat ik druk bezig ben met het fruit maken voor Noah! Dit terwijl groente en fruit belangrijke vitamines, mineralen, vezels en enzymen bevat. Dat weten jullie natuurlijk allemaal.
Dus, op de dagen die wat drukker zijn of als ik me een beetje minder lekker voel, dan is Green Juice een oplossing. Als ik dan een lekkere smoothie gemaakt heb met daarin Green Juice voel ik me meteen een stuk gezonder en energieker! Ik kan Green Juice zo makkelijk toevoegen aan wat ik eet of drink, dat het een oplossing is om mij weer lekker gezond te voelen!
Ik zal eerlijk zijn, de Green Juice met puur water drinken, is niet mijn favoriet. Dus mijn favoriete manieren om Green Juice te verwerken staan hieronder!

3 recepten met Green Juice

Green Juice poeder kun je echt overal in verwerken, je kunt het zo gek niet bedenken. Deze opties heb ik getest en dit zijn mijn aanraders.

Smoothie

Groene smoothie met kiwi spinazie en avocado www.jaimyskitchen.nl

Favoriet is om het in een groene smoothie te verwerken, zoals deze bovenstaande smoothie met kiwi, spinazie en avocado. Maar ook in een smoothie met bessen, rode biet en havermelk vind ik het ook onwijs lekker. Je proeft eigenlijk vooral veel van je smoothie, maar dan is deze extra verrijkt met al het goede van de Green Juice.

Pannenkoekjes

Blauwe bessen pannenloekjes met chocolade www.jaimyskitchen.nl

Yes, maak je pannenkoekjes ook extra gezond! Bovenstaand is het recept voor blauwe bessen pannenkoekjes, waar je makkelijk het Green Juice poeder aan toe kunt voegen. Het zoete van de blauwe bessen zorgt voor een heerlijke smaak en uiteraard is chocolade onmisbaar!

Omelet

Omelet wrap met Thaise groenten www.jaimyskitchen.nl

Het recept voor deze omelet wrap met Thaise groenten is al een manier om snel veel groeten te eten, maar het omelet kan nog gezonder! Het leuke is dat het omelet een beetje groen zal kleuren, dat ziet er ook nog eens extra leuk en aantrekkelijk uit. Een favorietje!

Tips voor GreenJuice

Heb je interesse in meer recepten waar je Green Juice in kan verwerken? Kijk dan eens op de receptenpagina van Nutribites, daar kun je nog meer manieren vinden om je leven nog gezonder te maken.

liefs jaimy