Deel dit recept

Social media

Het Hello Fresh kerst diner!

Het kerst diner is altijd even stressen toch? Maar wat als ik jou vertel dat alle recepten & boodschappen zo aan huis geleverd kunnen worden? En je dan een diner op tafel zet waarmee je je tafelgasten zult laten smullen? Kijk maar snel mee, want deze gerechten zijn te gek!

Dat kan namelijk met de Hello Fresh Kerstbox! Wat laat ik jou allemaal zien in deze blog?

  1. Welke ingrediënten in de kerstbox zitten.
  2. Welke gerechten in de box zitten.
  3. Hoe makkelijk dit thuis te bereiden is.

Wat zit er allemaal in de Veggie Kerst box?

Hello Fresh Box Kerst www.jaimyskitchen.nl

De box die ik gekozen heb, is de veggie kerstbox. Tegenwoordig eet ik bijna geen vlees (en vis) meer, dus ik vind het te gek dat Hello Fresh hier ook op inspeelt. Het is immers een levensstijl die tegenwoordig veel mensen kiezen. De gerechten:

  • Voorgerecht: peterseliewortel soep met stokbrood.
  • Hoofdgerecht: tarte tartin van sjalotten met spinazie salade en marcaire.
  • Nagerecht: chocolade mousse met sinaasappel.
Koken Hello Fresh www.jaimyskitchen.nl

Zal ik alvast iets verklappen? Ik heb echt genoten van de recepten en deze hebben mij enorm verrast. Als foodblogger wil ik namelijk nogal vaak zelf de recepten in de hand hebben, maar stiekem had ik hier gewoon niets op aan te merken.

Het voorgerecht

Voorgerecht Hello Fresh www.jaimyskitchen.nl

Zo krijg je alle ingredienten van het voorgerecht thuis. Alles perfect afgewogen voor het aantal personen van jouw selectie. Dus, aan de slag met koken. Het is dus een soep van peterselie wortel met een kruidenolie van peterselie en citroen. Zó onwijs lekker. Die heerlijke kruidenolie maakt de soep bijzonder en helemaal af. Erik als niet-soepliefhebber, vond dit ook erg lekker.

Het hoofdgerecht

Hoofdgerecht Hello Fresh www.jaimyskitchen.nl

Deze bestaat uit twee gerechtjes; tarte tartin van sjalotten en een spinazie salade. Die tarte tartin klinkt een beetje spannend om te maken, maar de oven doet met name zijn werk. Het is vrij makkelijk om te maken en de smaak, jeetje. Erik geeft de laatste tijd cijfers aan mijn gerechten en dit kreeg een 9,5! En dat dus voor een recept dat ik niet eens zelf bedacht heb, dat is dan weer jammer...

Hoofdgerecht Hello Fresh www.jaimyskitchen.nl

De spinazie salade bestaat uit; spinazie, roodlof, rode druiven, dragon, pecan noten en Le Marcaire kaas. Onwijs lekkere combinatie om bij de tarte tartin te eten.

Het nagerecht

Nagerecht Hello Fresh www.jaimyskitchen.nl

Dit is een chocolade mousse met sinaasappelcoulis en geschaafde amandelen. En dat met handsoff choco, aahhh! Die is zo lekker, probeer deze tijdens het koken niet op te eten. Ik had nog nooit een choco mousse gemaakt. Dit was helemaal niet moeilijk en onwijs snel klaar! Je zult je tafelgasten zeker verassen met dit nagerecht, zeker als je verteld dat je de mousse zelf gemaakt hebt. Dit gerecht is een heerlijke combinatie van licht bittere chocolade met zoete sinaasappel couslis en knapperige amandelen!

De gerechten
Zijn jullie klaar voor de gerechten, helemaal af & in kerst sfeer?

Kerst Diner Hello Fresh www.jaimyskitchen.nl

Alles bij elkaar!

Hello Fresh Voorgerecht Kerst www.jaimyskitchen.nl

De peterseliewortel soep met kruidenolie en stokbrood.

Hello Fresh Kerst Tarte Tartin sjalot www.jaimyskitchen.nl

De sjalotten tarte tartin met spinazie salade.

Hello Fresh nagerecht chocolade mousse www.jaimyskitchen.nl

De chocolademousse met sinaasappel coulis en geschaafde amandelen.

Ben je helemaal overtuigd? Wil jij ook een te gek kerstdiner koken? Maar niet naar de té drukke winkels of weken nadenken over het menu? Dan denk ik dat dit voor jou een perfecte oplossing is!

Hello Fresh Box Kerst www.jaimyskitchen.nl

De box is in verschillende uitvoeringen te krijgen. Natuurlijk niet alleen de veggie box, maar ook een deluxe box en zelfs een gourmet box. Check even alle boxen en bepaald of er iets voor jou tussen zit.

  • De Kerstbox Original, Kerstbox Veggie en Kerstbox Deluxe zijn te bestellen van 5 november 2017 tot en met 17 december 2017 op Hello Fresh en worden geleverd op zaterdag 23 of zondag 24 december 2017.
  • De Gourmetbox is te bestellen van 5 november tot en met 27 december en wordt geleverd tussen 2 en 31 december 2017.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Hello Fresh.

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen