Deel dit recept

Social media

Food Hotspots South Florida: Key West

In deze blogpost - die uit drie delen bestaat - laat ik jullie zien wat voor ons hotspots waren tijdens onze reis in South Florida. We hebben heerlijk gegeten, maar zeer zeker weten niet overal. Goede research is van belang, anders krijg je alleen vet, gefrituurd en veel te veel eten. Maar, er zijn ook echt een paar pareltjes van hotspots te vinden. Deze keer hotspots in 'The Upper & Middle Keys'.

DJ's Clam Shack - Key West
629 Duval St, Key West, FL 33040, Verenigde Staten
 

Dj Clam Shack

Bij DJ's Clam Shack kun je onder andere clams eten - duhhh - dit zijn kokkels. Ze hebben ook conch fritters, maar die kun je eigenlijk overal eten. Er zijn ook taco's in verschillende soorten. Als je geen fan bent van seafood, is er ook een beef hotdog. De echte reden waarom je naar DJ's Clam Shack moét gaan, staat hier onder op de foto!

Lobster Roll

De Maine Lobster Roll! Pure liefde. Deze was echt ongelooflijk lekker, ik kan er niets anders over zeggen. Goedkoop issie niet, namelijk $16. Dan krijg je wel een echt goed gevulde Lobster Roll.

Louis Backyard - Key West
700 Waddell Ave, Key West, FL 33040, Verenigde Staten

Louis Backyard 2

Hier zijn we terecht gekomen nadat we een hele toffe jetski tour gedaan hebben. We waren nat, zout op onze huid, maar toch mochten we bij Louis Backyard plaatsnemen. Dit is echt een chique restaurant, mooi gedekte tafels met prachtig uitzicht op het strand en de oceaan. Echt een mooie plek om goed te lunchen of dineren. Dit was mijn gerecht; parelcouscous met scampi's, mosselen en vongele. Op de broodjes zit een lekkere tapenade. Het was erg lekker!

Louis Backyard

Mijn vriend heeft deze lekkere chicken sandwich genomen, met jalapeño, bacon en een lekker sausje. Hij was hier echt zééér enthousiast over. Het is niet heel goedkoop, de lunchgerechten zijn rond de $14-20 dollar, maar dan heb je wel echt een goede portie!

El Siboney - Key West
900 Catherine St, Key West, FL 33040, Verenigde Staten

El Siboney

We zijn bij El Siboney terecht gekomen via tips van locals in Key West. Het werd omschreven als 'homefood'. Het ligt net even buiten Duval Street, maar zeker op loop afstand. De sfeer is net als het eten zeer huiselijk en overheerlijk!

El Siboney 2

Mijn excuses voor de slechte foto's, deze komen van onze iPhones, omdat ik mijn Nikon niet meegenomen had. Wist ik veel dat dit eten zóóó lekker was?! Dit is een empenada, die kostte echt iets van $2 per stuk. We hadden een chicken en een beef empenada; beide ontzettend lekker!

El Siboney 3

Dit waren onze hoofdgerechten. Ik heb gekozen voor garnalen en ze waren zoo lekker. Heel vers, sappig en goed gekruid, om mijn vingers bij af te likken! De gele rijst erbij, met saffraan, was super smaakvol net als de gebakken bananen. Op de achtergrond zie je het gerecht van mijn vriend met dezelfde bijgerechten. Hij had gekozen voor Cuban Roast Beef; super mals vlees in een heerlijke rode saus. Je ziet een bakje staan, daar zitten bonen in. Het was erg veel, we kregen het niet op, maar hebben genoten! Daarnaast is het goedkoop eten; wat wil je nog meer?

Dit waren onze hotspots in The upper en middle Keys! Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen en bezoeken jullie misschien zelf een van deze hotspots!

Liefs Jaimy
Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen