Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Dé oplossing voor het ontvangen van pakketjes!

Deze blog staat in het teken van een duurzame oplossing voor het ontvangen van pakketjes, Hé? Ja, want ik ontvang en bestel best vaak pakketjes en het ontvangen hiervan is vrij lastig, want doordeweeks werk ik en ben ik dus niet thuis. DIT is de oplossing!

Pakketjes bestellen en ontvangen

Bij sommige websites kun je kiezen voor bezorging in de avond, maar dat is zeker niet overal het geval. En daarnaast kost dat ook extra geld, best onnodig toch? Daarnaast krijg ik ook met regelmaat pakketjes waarbij ik de bezorging niet zelf uit kan kiezen. Voor mijn buren is het niet altijd leuk, want soms loopt het best uit de hand. Het lijkt me dat meer mensen hier last van hebben! Misschien ben je onwijs fan van online shoppen of mag jij als blogger/influencer ook vaker pakketjes ontvangen. Dan heb ik een oplossing!

pakket brievenbus www.jaimyskitchen.nl

Pakket brievenbus

Daar is dan de pakket brievenbus! Onze postbode tipte ons over deze grote brievenbus waar ook pakketten in passen. Nou, ik kende dit helemaal nog niet! Wat een te gekke oplossing, want hier passen veel pakketjes gewoon in. Oké, als je een MEGA bestelling besteld bij je favoriete online shop, dan past het misschien niet, maar in de brievenbus past echt wel veel! Inmiddels heb ik hem ook al een paar weekjes in gebruik en ik ben er onwijs blij meer. Hoe werkt deze? Nou je zet de brievenbus op een kiertje en wanneer de postbode geweest is, drukt hij deze dicht. Zelf maak je het deurtje dan met de sleutel weer open. Niemand anders kan het pakket er dus uit halen. Wanneer het deurtje op een kiertje staat, wordt deze alsnog dicht gehouden door een magneet, dus het zal niet openwaaien. Echt een te gekke oplossing.

pakket brievenbus www.jaimyskitchen.nl

Ja, we moeten wel echt met de groene aanslag reiniger aan de slag ;)

Duurzaamheid

En waarom wil ik dit met jullie delen? Ten eerste omdat ik denk dat wanneer ik een probleem heb, wellicht meerdere op zoek zijn naar een oplossing voor hetzelfde probleem? En ik ben zo blij met de brievenbus, haha! Daarnaast is dit een erg duurzame oplossing. Denk maar zo: wanneer jij niet thuis bent en het pakket niet bij je buren bezorgd kan worden, moet de postbode de volgende dag nogmaals komen, ben je dan weer niet thuis? Dan moet hij of zij naar het postkantoor rijden. Allemaal extra benzine (of diesel) en dat is natuurlijk niet goed voor het milieu. Dus, met deze brievenbus draag je zelfs bij aan een betere wereld. TOP toch?!

Deze brievenbus heb ik mogen ontvangen van pakketbrievenbusshop. Hier kun je brievenbussen naar jouw keus bestellen en laten personaliseren. Wij hebben de brievenbus bevestigd met een grondplaat.