Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

7 x smoothie & smoothie bowl recepten

Mijn favorieten Smoothie Bowls

In deze blog zie je mijn favoriete recepten voor een smoothie of een smoothie bowl. Dit is heerlijk in de zomer of lente. In ieder geval krijg ik altijd zin in een smoothie als het zonnetje zich laat zien!
Eigenlijk vind ik dat ik nog veel meer lekker recepten voor smoothies en smoothie bowls moet maken, want dit is zo lekker! En het leuke vind ik dat je altijd kunt afwisselen met ingrediënten.

Smoothie Bowl met Aardbeien www.jaimyskitchen.nl

Deze smoothie bowl met banaan, aardbeien en een boel lekkere toppings doet mij altijd denken aan zomer. Ah, deze is zo lekker zonnig en dat komt natuurlijk met name door de aardbeien. De toppings zijn natuurlijk optioneel en kun je aanpassen op je eigen smaak.

Smoothie banaan en amandel www.jaimyskitchen.nl

Deze smoothie is erg lekker in de herfst door de warme smaken van kaneel en amandel. Door de toevoeging van havermout is het een heerlijk vullende smoothie geschikt als ontbijt.

smoothie bowl met rood fruit en kokos www.jaimyskitchen.nl

Smoothie bowl met rood fruit en kokos

Deze smoothie wordt gemaakt met rood fruit. De kokos als topping maakt dit een heerlijk, gezond en tropisch ontbijt of lunch recept.

Smoothie kokos dadel www.jaimyskitchen.nl

Deze smoothie is heerlijke tropisch en lekker zoet. Dit lekkere drankje is gemaakt met kokos yoghurt, dadels en banaan. Een heerlijk ontbijt!

Dit is een frisse smoothie, heerlijke fruitige smoothie met verse toppings. Dit ontbijt is geweldig voor in het weekend, maar is ook zeker geschikt in de vroege morgen, voordat je naar werk moet. Veel tijd kost het namelijk niet, maar je hebt wel een gezonde start van de week. Kijk je mee?

Smoothie Biet en aardbei www.jaimyskitchen.nl

Een tijdje terug leerde ik hoe biet lekker kan zijn in een smoothie, dus vandaag mijn versie van een lekkere smoothie met biet en rood fruit. Ik beloof dat deze smoothie zoet is, want ik heb een geheim ingrediënt! Dus laat je zeker niet afschrikken door de bieten.

Deze smoothie bowl is gemaakt van banaan en heeft een topping van kokos rasp, verse aardbeien en knapperige granola. Een heerlijk ontbijt!

10x