Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

7 x Paas recepten voor ontbijt, lunch of brunch

In deze blog laat ik maar liefst 7 recepten zien die allemaal geschikt zijn voor Pasen. Stuk voor stuk van zoet tot hartig gerechten perfect voor een ontbijt, brunch of lunch.

Ontbijt, lunch en brunch recepten voor Pasen

Samen met Hanne van Gewoon Hanne en Manon van Healthy Foodie Manon maakte ik op een gezellige zaterdagmiddag Paas recepten. Deze recepten zijn dus van ontbijt tot lunch, voorgerechtjes en lekkere zoete hapjes. Ontzettend leuk om met andere foodbloggers lekker gerechtjes te bereiden en natuurlijk op te eten. Hanne maakte een aspergesoep met hartige granola en citroen & maanzaad pannenkoekjes. Manon maakte granola cups met fruit en gevulde paprika's met ei. Zelf maakte ik gevuld Turks broodappelflap hapjes met abrikoos en drie soorten gevulde eieren.

Bloggers Paas lunch

Voor ons was het dus vroeg Pasen in het jaar, want we kwamen eind januari al bij elkaar om deze heerlijke lunch te bereiden en fotograferen. Het leek ons ontzettend leuk om onze volgers te verassen met heerlijke Paas recepten. Zelf hebben we ontzettend genoten en hopelijk zullen jullie dit ook doen als jullie de recepten ook maken.

Gewoon Hanne recepten

Aspergesoep met hartige granola

Aspergesoep met hartige granola www.jaimyskitchen.nl

Granola is meestal zoete, krokante havermout voor bij je yoghurt, maar Hanne maakte een hartige variant. Deze granola is heerlijk als topping op de aspergesoep. Top soepje!

Citroen & maanzaad pannenkoekjes

Citroen en maanzaad pannenkoekjes www.jaimyskitchen.nl

Deze prachtige pannenkoekjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar ze zijn heeeerlijk! Het maanzaad zorg voor een heerlijke crunch in de pannenkoekjes en de citroen geeft een heerlijke frisse smaak.

Healthy Foodie Manon recepten

Granola cups met fruit

Granola cups met fruit www.jaimyskitchen.nl

Wat een praatjes zijn deze granola cups! Ze zijn het perfecte bakje voor een beetje yoghurt en heerlijk vers fruit! Dit staat super gezellig op de brunch tafel.

Gevulde paprika's met ei

Gevulde paprika met ei www.jaimyskitchen.nl

Dit recept is voor mij echt een perfect Paas recept. In deze paprika's zit namelijk een eitje verstopt!

Jaimy's Kitchen recepten

Gevuld Turks brood

Gevuld Turks brood met feta spinazie en paprika www.jaimyskitchen.nl

Dit gevuld Turks brood steelt de show op de ontbijt tafel! De vulling bestaat uit spinazie, geroosterde paprika en feta. Het eitje in het midden ziet er extra leuk uit!

Appelflap hapjes met abrikoos

Bladerdeeg hapjes met appel abrikoos en amandel www.jaimyskitchen.nl

Deze appelflapjes hebben een twist! Niet alleen de vorm is een beetje anders, maar in deze hapjes zit niet alleen appel, maar ook abrikoos.

3 x gevulde eieren

Paas recepten gevulde eieren met avocado kerrie en tomaat www.jaimyskitchen.nl

Gevulde eitjes zijn natuurlijk het ultiem recept voor tijdens Pasen. In deze blog laat 

Paas recepten gevulde eieren met avocado kerrie en tomaat www.jaimyskitchen.nl

ik 3 verschillende recepten voor gevulde eieren zien. In de eerste zit een vulling van avocado, in de tweede een kerrie vulling en in de derde een vulling van tomatenpuree en paprikapoeder.