Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

6 x recepten voor Kerst nagerechten

Het is weer tijd voor heerlijke recepten voor het Kerstfeest! Dit zijn momenteel mijn zes lievelingsrecepten voor het nagerecht!

Het kerstfeest!

Ik ben onwijs van het Kerstfeest gezellig met familie vieren of met ons gezinnetje. Al jaren lang koken Erik en ik Kerstavond gezellig met zijn tweetjes. Nu is natuurlijk onze Noah erbij en zetten we die traditie voort. Dit zijn momenteel mijn lievelingsrecepten voor het nagerecht en zijn ook erg geschikt voor het Kerstdiner.

Eton Mess met rode bessen

Eton mess met rood fruit www.jaimyskitchen.nl

Eton mess is een nagerecht met merengue, slagroom en allemaal rood fruit. In dit recept rode bessen, frambozen en aardbeien!

Stoofpeertjes met chocoladesaus

Recept stoofpeertjes dessert met chocoladesaus www.jaimyskitchen.nl

Dit feestelijke recept voor Kerst van stoofpeertjes met amandel en chocoladesaus is erg lekker. Daarnaast is het een stress-vrij recept, omdat het erg goed voor te bereiden is!

No-bake cheesecake met rode bessen

No-bake cheesecake met rode bessen www.jaimyskitchen.nl

Deze heerlijke cheesecake is zoet en fris van smaak door de rode bessen. Deze zorgen voor een licht zuurtje aan de zoete cheesecake. Het beste? Deze is no-bake!

Tiramisu met rood fruit

Tiramisu met rood fruit www.jaimyskitchen.nl

Tiramisu is een heerlijk klassiek nagerecht, maar deze is van rood fruit gemaakt. Het is daardoor een lekker zoet en fris nagerecht met mascarpone en veel vers fruit.

Merengue krans

Merengue Kerst krans www.jaimyskitchen.nl

Deze krans van zelfgemaakte merengues is toch wel echt de klapper van het Kerstdiner. Je kunt de krans versieren met toppings naar jouw smaak en ondanks dat de merengue lang in de oven moet, kost het maken niet veel tijd. Het is zeker makkelijker als dat je zou denken. Dit is toch een heerlijk spectaculair dessert tijdens de feestdagen?

Mini cheesecakes met kersen

Mini oreo cheesecake met kersen www.jaimyskitchen.nl

Wie is nu niet gek op cheesecake? Deze zijn heerlijk als nagerecht, want cheesecake is altijd een perfecte manier om de maaltijd af te sluiten!

Wat maak jij tijdens de feestdagen als nagerecht?

Wat ga jij maken deze feestdagen? Ik ben erg benieuwd naar jouw favoriete recepten voor het nagerecht. Misschien heb je nog lekkere tips voor mij, mis je een recept of wil je gewoon een berichtje achterlaten? Dat kan hieronder!

liefs jaimy