Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

5 x pancakes recepten

Pancakes oftewel pannenkoeken zijn het recept voor een perfecte ochtend in het weekend, toch? Mocht jij het daarmee eens zijn, dan vind je deze blog wellicht erg leuk om te lezen. Dit zijn 5 pancakes recepten!

Pancakes vind ik dus echt lekker in de ochtend. Je zult mij niet snel pannenkoeken in de avond zien eten, maar des te gekker ben ik er in de ochtend op. Fruit is onwijs lekker op pannenkoeken, maar deze zijn ook makkelijk hartig te maken natuurlijk. En in dit lijstje geef ik tips voor beide, maar ook voor veganistische oftewel plantaardige variaties.

Red velvet pancakes

Red Velvet Pancakes www.jaimyskitchen.nl

Wauw, pretty! Deze pancakes kun je met bietensap of met kleurstof maken. De topping van yoghurt en rood fruit past er onwijs goed bij natuurlijk. Deze zijn helemaal plantaardig en ook onwijs fluffy zoals je kunt zien.

Vegan pancakes

vegan fluffy pancakes met chocolade en banaan www.jaimyskitchen.nl

Jammie, pancakes zonder ei kunnen ook onwijs lekker zijn! Zie je hoe fluffy zijn? En pancakes met chocolade en banaan zijn natuurlijk een top combinatie. Heb je er al een beetje zin in?

Jamie Oliver's healthy corn pancakes

Dit pancake recept is net even wat anders omdat er mais, Hüttenkäse en bacon in verwerkt zit! En die combinatie is echt toppie! De pannenkoekjes zijn aan de gezondere kant, maar mega super gezond zou ik het zelf nooit noemen.

Green Gypsy pancakes

Pancakes green gypsy www.jaimyskitchen.nl

Ik ben fan van deze pannenkoeken mix van Green Gypsy, want hierdoor kan ik snel een pannenkoek op tafel zetten, met lekker veel smaak. De mix is namelijk lekker kruidig met kaneel, gember en steranijs. Ik combineer dit graag met blauwe bessen, kokos en stroop.

Pannenkoeken taart

Pannenkoekentaart www.jaimyskitchen.nl

Deze taart van pannenkoeken is helemaal te gek! Want wie wilt er nu niet verrast worden met deze beauty? Natuurlijk is de taart ook erg lekker en kun je toppings naar keuze kiezen om deze helemaal naar jouw smaak aan te passen. Ik maakte deze taart van boekweitmeel, onwijs lekker!

10x