Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

5 tips voor goede voornemens

In het nieuwe jaar vinden we het altijd fijn om goede voornemens te maken, maar die zijn vaak lastig vol te houden toch? In deze blog geef ik 5 tips om je goede voornemens vol te houden. De sapjes van Natur kunnen daar namelijk bij helpen. Wil jij trouwens ook een lekker pakket winnen met 12 sapjes? Lees dan snel verder!

Mijn goede voornemen van 2017 was om weer te gaan sporten. Ik moet zeggen dat ik deze behoorlijk goed volgehouden heb. En hoe ik dat gedaan heb? Nou door deze vijf tips zelf ook goed toe te passen. Voor dit jaar leek het mij dus goed om deze tips met jullie te delen. Wat mijn goede voornemen voor 2018 is? Dat ik lekker doorgaan met sporten, een goede balans weten te vinden tussen werk, freelancen, ontspanning en lekker veel reizen proberen te maken.

1. Schrijf duidelijk voor je zelf je voornemens op
Begin met het goed nadenken waarom je juist dit voornemen gekozen hebt. Laten we even het sporten als voorbeeld nemen. Ik koos voor dit doel, omdat ik gezond wil zijn. Een mega fitchick hoeft voor mij niet, waar ik wil een beetje spieren opbouwen, zodat ik sterker ben. Mijn idee was dus minimaal om eens per week naar de sportschool te gaan. Het doel was realistisch. Wanneer je je doel opschrijft, wees dan duidelijk in waarom jij voor dit doel gekozen hebt. Zo kun je jezelf hier af en toe aan herinneren wanneer het nodig is.

2. Houd je doel voor ogen
Soms heb ik geen zin om te sporten, maar mijn voornemen was zeer realistisch, namelijk 1x per week sporten. Dus kom op, dat moet ik toch echt wel kunnen? Toch ging ik soms niet, wanneer ik ziek was, bijna op vakantie ging of net terug kwam. Andere weken ga ik 2 tot 3 keer, omdat ik dan mijn doel meer voor ogen heb. Come on, ik heb zelf het doel gesteld!

3. Zoek goede hulpmiddelen
Mijn hulpmiddel zijn de mensen met wie ik sport, die slepen mij er wel doorheen. Nu kun je ook doelen hebben zoals stoppen met roken en ook hierbij is het belangrijk dat je goede hulpmiddelen hebt, want soms, afhankelijk van je doel, kun je niet makkelijk je doel bereiken zonder deze hulpmiddelen. Neem gezond eten, dan werkt een detox misschien voor je, een gezond kookboek, een leuke blog met lichte recepten enzovoorts.

4. Praat er over met de mensen om je heen
Sharing is caring, ja dat gaat hier ook op! Want zodra jij je naasten op de hoogte van je doelen stelt, dan kunnen ze je helpen. Soms een schouderklopje, peptalk of simpelweg wat begrip voor de keuzes die je maakt kan al genoeg zijn. Je geliefde, familie of vrienden zijn er niet voor niks en geven om je, dus zullen zeker voor je klaar staan!

5. Wees lief voor jezelf
Wees niet te hard voor jezelf. Wanneer ik een keer 2 weken niet gesport had, werd de drempel steeds grote om weer te gaan, maar wanneer ik dan toch ging, was ik ook trots op mezelf! Het is belangrijk dat je je successen viert! Heb je je doel gehaald? Dan beloon jezelf. Daar hoort natuurlijk ook bij dat je niet te streng voor jezelf moet zijn!

Gezonde start van het nieuwe jaar
Daar kan ik je samen met Natur mee helpen! Deze sapjes staan helemaal in het teken van de kracht van de natuur. Groenten & fruit wordt in de sapjes verwerkt, niets wordt weggegooid. Daar houd ik persoonlijk erg van, want foodwaste is toch echt erg vind ik. Deze Supercharged sapjes zitten vol vezels, vitamines en macro-antioxidanten! Natur bied een flexibel abonnement waarbij je deze heerlijke sapjes thuis gestuurd krijgt. Wil jij een pakket winnen? Dat kan! Maar eerst vertel ik jullie iets over de sapjes in het Supercharged pakket.

Natur sapjes www.jaimyskitchen.nl

In het pakket zitten maar liefst 4 van deze heerlijke Body Guard sapjes. Dit is misschien wel mijn favo sapje van allemaal, omdat ik ook subtiel de gember terugproef. Dat vind ik super jammie! Wat erin zit: Appel, Wortel, Kokoswater, Perzik, Passievrucht, Groentevezels, Fruit extracten, Fruitvezels, Gember, Seleen, Kaki.

Natur sapjes www.jaimyskitchen.nl

YAS! Een bietensapje mag niet ontbreken! En de biet is goed terug te proeven, maar ook framboos is erg aanwezig voor een friszoete en beetje zure tegenhanger! Wat erin zit: Appel, Kokoswater, Biet, Framboos, Kaki, Groentevezels, Fruit extracten, Fruitvezels, Gember, Seleen.

Natur sapjes www.jaimyskitchen.nl

Ook een green juice mag niet ontbreken. In dit sapje proef ik erg goed de komkommer, lekker fris dus! Dit zit allemaal in het sapje: Appel, Kokoswater, Peer, Spinazie, Komkommer, Groentevezels, Kaki, Fruit extracten, Fruitvezels, Gember, Seleen, Chlorofyl.
Wat en hoe kun je winnen? - WINACTIE GESLOTEN

Voor deze winactie mag ik 2x een Supercharged juicebox weg geven! Hoe tof is dat?! In het pakket zit:

  • 4x Power Plant (250 ml)
  • 4x Body Guard (250 ml)
  • 4x Rocket Fuel (250 ml)

Wat moet je doen?

  1. Volg Jaimy's Kitchen EN Natur op Instagram of Facebook op de kanalen: Natur Facebook, Natur Instagram, Jaimy's Kitchen Facebook en Jaimy's Kitchen Instagram.
  2. BELANGRIJK: tag 2 personen op Facebook of Instagram die jij dit pakket ook gunt!

Meedoen kan tot en met 18 januari 2018. Deze winactie is afgelopen.

Succes!

Jaimyskitchen maakt gebruik van cookies om je de inhoud van deze website optimaal te kunnen presenteren.
Aanpassen