Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

3 x recepten voor drankjes met bruiswater + SodaStream review + zelf spa rood maken

In deze review vertel ik waarom ik fan ben van de SodaStream, maar geef ik ook drie recepten met bruiswater als ingrediënten voor een heerlijk zelfgemaakt drankje.

Wat is de SodaStream?

Dit is een apparaat waarmee je thuis, vanaf de keukentafel bruiswater kunt maken. Met behulp van een CO2 -cilinder komt er koolzuur in het water en krijg je bruiswater. Vervolgens kun je hier nog een smaakje aan toevoegen.

Waarom ik fan ben van de SodaStream?

Sinds ik de SodaStream Spirit opgestuurd gekregen heb, ben ik er vrijwel meteen mee aan de slag gegaan. Momenteel heb ik het apparaat al een aantal weken in gebruik, dus ik kan een goede review geven. Eigenlijk heb ik niets slechts te zeggen over het apparaat. Fan ben ik dus en daar heb ik maar liefst 3 redenen voor:

Review SodaStream zelf bruiswater maken www.jaimyskitchen.nl

1. Duurzaam en kostenbesparend

Dit is eigenlijk een inkoppertje. Zelf je eigen frisdrank of bruiswater maken draagt bij aan een beter milieu, omdat je geen plastic flessen meer hoeft te kopen. Je verbruikt dus minder plastic. Voilà, je bijdrage is geleverd! Wanneer je die plastic flessen dus niet koopt, ben je ook nog eens goedkoper uit!

2. Snel, makkelijk en altijd iets lekker in huis
Zelf koop ik nooit frisdrank, wij drinken dat gewoonweg niet. Soms is dit erg lastig, want wanneer je bezoek krijgt, wil ik wel iets van fris aanbieden. Met de SodaStream heb je binnen een paar seconden bruiswater gemaakt en met een scheutje van een lekker smaakje heb je snel en makkelijk een drankje voor je bezoek.

3. Meer water drinken
Nu drink ik sowieso wel veel water hoor, dat is het probleem niet echt. Ik vind het hééerlijk! Toch vind ik bruiswater ook erg lekker en met de SodaStream kun je toch meer afwisselen. Ook is het makkelijker om meer water op een dag te drinken, omdat je lekker af kunt variëren.

Mijn favoriete drankjes gemaakt met de SodaStream

Ananas en Aardbei Mocktail

Ananas aardbei Mocktail www.jaimyskitchen.nl

Deze cocktail wordt aangelengd met bruiswater, waardoor deze heerlijk fris wordt

Tonic met rood fruit en citroen

Tonic met rood fruit SodaStream www.jaimyskitchen.nl

Ben jij fan van tonic? Of misschien wel gin tonic? Maak dan een heerlijk drankje met bruiswater, tonic siroop, rood fruit en een schijfje citroen. Die gin kun je er naar smaak bij voegen!

Gember, bruiswater & munt

mocktail ginger ale grenadine www.jaimyskitchen.nl

Het drankje heeft een beetje een pittige gember smaak van de ginger ale en iets fris van de munt!

Disclaimer: de SodaStream heb ik opgestuurd gekregen.