Vegetarische pasta met pesto
Vegetarische pasta met pesto
Bereidingstijd: 20 min.
-
Personen:
+
Ingrediënten
- 150 gr pasta (ongekookt)
- 400 gr snijbonen
- 100 gr pesto
- 50 gr kappertjes
- 100 gr olijven, in ringen
- 50 ml kookroom
- Olijfolie
Pasta pesto, heerlijk toch?! Laatst ontdekte ik dat snijbonen onwijs lekker zijn en al helemaal in dit recept. De groenten passen onwijs lekker bij de pasta en pesto. Een makkelijk en snel recept voor een doordeweekse maaltijd, binnen 20 minuten op tafel!
Pasta met pesto
Daar heb ik het al vaker over gehad op mijn blog, want ik vind het heerlijk om zelf pesto te maken. Denk dan aan spinazie & amandel pesto of peterselie pesto. Een traditionele pesto met basilicum is eigenlijk altijd goed. Maar, je kunt natuurlijk ook gewoon pesto uit een potje kopen. Zeker wanneer je een snelle maaltijd op tafel wilt zetten is dat lekker makkelijk.
Makkelijke maaltijd
Eerlijk gezegd vind ik het erg leuk om recepten te maken die veel ingrediënten bevatten of bijzondere ingrediënten. Maar ook ik werk doordeweeks en dan heb ik daar gewoon niet altijd tijd voor. Daarom vind ik het erg fijn om ook snelle maaltijden uit te proberen. Deze maaltijd valt zeker weten onder de categorie makkelijke en snelle recepten. Dus, heb je zin om snel een heerlijke maaltijd te maken en op tafel te zetten, dan is dit misschien een goede optie. Trouwens, heb je ook al eens snijbonen gemaakt? Een heerlijke groente, die je misschien niet snel in een pasta zou verwerken, maar ik kan het echt aanraden, gewoon een keertje doen dus!
Bereiding
Stap 1
Kook de pasta volgens de verpakking.
Stap 2
Was de snijbonen en snijd deze in dunne reepjes. Verhit een beetje olie in de pan en roerbak de snijbonen in ongeveer 5-7 minuten beetgaar.
Stap 3
Voeg de pesto, olijven, kappertjes en kookroom bij de snijbonen en meng dit goed door elkaar.
Stap 4
Voeg als laatste de pasta bij de rest en serveer de pasta!
Feedback?
Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.
Stuur een bericht
Bekijk ook eens deze recepten
Deel dit recept
Social media
Kopieer link