Pindakaas en fruit cups
Pindakaas en fruit cups
Bereidingstijd: 30 min.
-
Personen:
+
Ingrediënten
- 8 el muesli
- 3 el pindakaas
- 3 tl kokosolie (gesmolten)
- 1 banaan
- 3 aardbeien
- 1 el kokosvlokken of rasp
Deze knapperige bakjes gemaakt van havermout en muesli zijn de perfecte basis voor vers fruit!
Leuke cupjes met pindakaas
Het recept voor deze pindakaas cups is eentje die niet alleen heel lekker is, maar het ziet er ook nog eens onwijs leuk uit. De bakjes kunnen gevuld worden met fruit naar keuze. In de ingredientenlijst heb ik aardbeien opgenomen, omdat dit mijn persoonlijke favoriet is. Echter, je kunt al het fruit dat je lekker vind in de bakjes stoppen. Denk aan blauwe bessen of frambozen, maar ook abrikoos, nectarine of kiwi is lekker. Een mix aan fruit is natuurlijk ook een optie.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven op 180 graden. Neem de muesli, meng dit met de pindakaas en een geprakte banaan.
Stap 2
Vet het muffinblik in en vorm het muesli mengsel nu in het muffinblik. Maak er echt een cupje van met dikke randen en ruimte in het midden om straks het fruit in de leggen. Bak de cups ongeveer 7-10 minuten in de oven. Snijd de aardbeien in blokjes.
Stap 3
Wanneer de cups klaar zijn, in de oven, is het tijd om ze te vullen met je favoriete fruit, zoals stukjes aardbei, kersen of blokjes kiwi.
Feedback?
Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.
Stuur een bericht
Bekijk ook eens deze recepten
Deel dit recept
Social media
Kopieer link