Pasta gele pesto met rivierkreeftjes
Pasta gele pesto met rivierkreeftjes
Bereidingstijd: 15 min.
-
Personen:
+
Ingrediënten
- 400 gr spaghetti
- 1 potje (gele) pesto
- 3 el pijnboom pitjes
- 3 geroosterde paprika's (uit pot)
- 250 gr rivierkreeftjes
- 125 gr rucola
Pasta pesto, maar dan net even anders. De rivierkreeftjes maken de pasta onwijs lekker en de geroosterde paprika's zijn heerlijk.
Past met gele pesto zelf maken
Gele pesto is niet makkelijk te verkrijgen, maar als je deze tegenkomt, dan zou ik deze zeker aanraden. Kun je dit niet vinden? Dan kan ik rode of groene pesto ook aanraden. Dar is ook erg lekker in dit recept. Het recept staat binnen 20 minuten op tafel en is zeker ook kidsproof. Dit recept is ook gemakkelijk vegan of vegaterisch te maken door het vervangen van de garnalen door tempeh of bijvoorbeeld tofu.
Bereiding
Stap 1
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen van de verpakking. Snijd de geroosterde paprika's in reepjes.
Stap 2
Rooster de pijnboompitjes.
Stap 3
Giet de spaghetti af als deze gaar is en voeg samen met de gele pesto. Voeg hierbij de reepjes geroosterde paprika, de rivierkreeftjes en voeg rucola toe.
Stap 4
Maak de pasta af met de geroosterde pijnboompitjes.
Feedback?
Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.
Stuur een bericht
Bekijk ook eens deze recepten
Deel dit recept
Social media
Kopieer link