Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Pan con tomate

Pan con tomate

Bereidingstijd: 10 min.

Personen:


Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 2 tomaten
  • 1 tenen knoflook
  • peper en zout naar smaak
  • 2 eetlepel olijfolie

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Pan con tomate is een lekker knapperig broodje met zachte tomatenpulp, een perfect ontbijt.

Zelf een heerlijk Spaans ontbijtje maken

Pan con Tomate heb ik in Madrid gegeten als ontbijt. Super simpel, supersnel en ontzettend lekker. Wat wil je nog meer? Juist, niks. Dus dit recept raad ik je aan om maar snel te maken, want je wordt er gewoon blij van. het doet mij namelijk denken aan de zomer, zonnetje erbij en een geweldige start van de dag.

Bereiding

Stap 1

Grill het ciabatta brood en wrijf een teentje knoflook uit over het brood.

Stap 2

Zeef de tomaten door de tomaat door een zeef te drukken of de tomaten te raspen. Vang op in een kommetje en voeg  zout en peper naar smaak toe.

Stap 3

Beleg het geroosterde brood met de tomaten pulp en giet er wat olijfolie overheen.

* Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

lunch tomaat ontbijt olijfolie vegetarisch brood vegan

Bekijk ook eens deze recepten

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴