Hotspots

Hotspot: Yoghurt Barn in Den Bosch

Toen ik zag dat Yoghurt Barn zou openen in Den Bosch werd ik helemaal blij! Het was mij namelijk nog niet gelukt om in Amsterdam en Utrecht te gaan, omdat ik er nu eenmaal niet zo vaak ben. Den Bosch ligt wat dichterbij, dus ik was helemaal in mijn nopjes dat ik samen met vriendinnetje Jody deze healthy hotspot kon ontdekken!

Yoghurt Barn staat voor heerlijk puur en natuurlijk eten en genieten, dat klinkt goed! Ik probeer ongeveer 80% van de tijd vegan te eten de laatste weken, dat pas ook goed in mijn Green Happiness projectje! Dit is helemaal geen probleem, want er zijn ook soja- en kokos yoghurts. Kijken jullie mee naar onze gezellige middag?

Yoghurt Barn

Het ziet er binnen echt prachtig uit, instagram worthy 😉

Yoghurt Barn

Hie leuk ziet het er uit?!

Yoghurt Barn Den Bosch

Home-made granola, die je ook kunt kopen!

Yoghurt Barn

En dan moet je kiezen, dat is alles behalve makkelijk, want echt alles op de kaart is lekker. Jody stelt hier zelf een yoghurt samen.

Yoghurt Barn

Je kunt kiezen tussen verschillende soorten yoghurt zoals hangop, volle yoghurt, kokosyoghurt, sojayoghurt en meer. Dit vind ik heel fijn, want ik probeer momenteel zo min mogelijk dierlijk te eten. Dus, soja of kokos yoghurt is helemaal geschikt voor me!

Yoghurt Barn

Heerlijke gezonde en minder gezonde toppings!

Yoghurt Barn

En deze kiest ze uit! Met heerlijke Tony Chocolony choco!

Yoghurt Barn

Met veel aandacht worden de potjes gevuld en versierd, een lust voor het oog!

Yoghurt Barn Den Bosch

Beide waren héérlijk!

Thee Tea bar Amsterdam

En de thee, om my.. Deze komt allemaal van Tea Bar in Amsterdam. Hier heb ik gekozen voor Notendroom en deze is onwijs lekker, de geur is echt heerlijk!

Yoghurt Barn

En de taartjes, ook iets om vrolijk van te worden! Ze zien er prachtig uit, maar het beste is dat deze zonder geraffineerde suikers, glutenvrij en lactosevrij zijn. Guilt Free dus! Ze zijn trouwens van Sharp Sharp!

Yoghurt Barn Sharp Sharp

Prettttyyyy and tasy!

Yoghurt Barn is een onwijs fijne plek om heerlijk bij te kletsen met vriendinnen, zoals ik met Jody deed. We hebben er úren gekletst, gegeten en gedronken!

Graag zou ik nog eens de brunch of high tea willen uitproberen, want deze zag ik voorbij komen en zag er HEERLIJK uit!

Check ook even de website voor een locatie bij jou in de buurt: Yoghurt Barn

Liefs Jaimy

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  26 maart 2016 at 14:24

  Ik houd van de YB! Alleen vanuit Middelburg is alles ver weg, dus toen ik laatst in Utrecht was, heb ik het er van genomen

  • Reply
   admin
   30 maart 2016 at 06:30

   Ja, echt heerlijk hé. Voor mij was het dus ook wat verder weg eerst, maar Den Bosch is TOP!

  Leave a Reply