Hotspots/ Salades

Hotspot: Saladeria te Roermond

Kennen jullie de Saladeria al?

Saladeria is een nieuwe saladebar in het centrum van Roermond. Het werd hoog tijd dat we in Roermond ook kunnen genieten van verse, gezonde lunch en diner salades. Het beste van alles is dat je dit ook nog eens kunt bestellen via thuisbezorgd. Ik heb de salades en sapjes getest, lees snel verder voor mijn oordeel!

Eerst wil ik wat meer vertellen over saladebars en de Saladeria. In de grote steden kun je al wat langer overal healthy saladebars vinden, maar in Roermond kon je eigenlijk alleen maar fastfood bestellen. Mijn vriend en ik hebben niet altijd zin om te koken, dus ja, dan bestellen we wel eens wat via thuisbezorgd. Eigenlijk vind ik dit altijd ontzettend vervelend want de keuze is beperkt; pizza, kebab, kapsalon en friet. Oké en ook grieks, maar dan houdt het al snel op. Niet echt healthy dus. Maar daar is verandering in gekomen.

Saladeria 2

Dus, samen met mijn vriend heb ik de pagina van de Saladeria op thuisbezorgd bestudeerd. Er staan kant-en-klare salades en sapjes op, maar je kunt ook een eigen salade of sapje samenstellen. Wil je een ingrediënt toevoegen? Dat mag natuurlijk! Dit kun je gewoon in de notities bijvoegen.

Saladeria 1

Zó, besteld! Twee salades en twee sapjes voor de lunch.

Saladeria 8

 De bezorging ging heel snel, in ieder geval sneller dan de 45 minuten dat er voor gepland staat. De lunch wordt bezorgd tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Ideaal voor op je werk, een lazy dag in het weekend of gewoon als je jezelf eens wilt verwennen. Ik kreeg er zelfs een lief briefje bij, werd er helemaal blij van!

Saladeria 6

Mijn vriend nam de salade met gegrilde zalm, deze was zelfs nog een beetje warm. Verder zit er veldsla, radijs, witte kool, zoete aardappel, mozzarella en zonnebloempitten in de salade. De dressing is ook erg lekker; op basis van zure room, citroen peterselie, knoflook, peper en zout. Stiekem kreeg ik ook een stukje zalm, want die is echt heel erg lekker. Mijn vriend heeft genoten van de salade!

Saladeria 5

Zelf nam ik de salade met gegrilde kip. Deze bestaat uit Romaine sla, cherrytomaat, aubergine, gegrilde kip, avocado en cashewnoten. Hier zit een een dressing bij van volle yoghurt, citroen, ansjovis en balsamico azijn. Ik werd vooral verleid door de avocado en de ansjovis in de dressing, die echt ongelooflijk lekker was. Ik bestelde ook zoete aardappel erbij, want die vind ik gewoon echt heerlijk van de Saladeria. Natuurlijk kreeg mijn vriend ook een stukje kip terug; we moeten beide goed testen toch?! Ook deze salade was erg geslaagd, ik kreeg een halve avocado erbij, behoorlijk royaal en daar hou ik van!

Saladeria 7

Dan hadden we nog sapjes erbij; eentje met appel, wortel en gember en eentje met kiwi peer en appel. Lekker healthy, je proeft dat deze enorm vers zijn. Nu vraag je je misschien af; is dit ook genoeg als avondmaaltijd? Ja, absoluut! Ik kreeg zelf de salade voor lunch niet helemaal op en mijn vriend gaf duidelijk aan dat de combinatie met een sapje absoluut voldoende is als avondmaaltijd. Zelf denk ik dat het komt omdat er ook noten in verwerkt zijn, het is echt een complete maaltijd. Bezorgen in de avonduren is trouwens tussen 17.00 uur en 19.00 uur mogelijk.

Dus; wij zijn echt enthousiast! Een gezonde, maar vooral gezonde lunch of maaltijd én het wordt ook nog eens thuisbezorgd!

Wil je ook een salade bestellen? Klik dan door naar de pagina van de Saladeria op Thuisbezorgd.nl. Je kunt ook bellen of whatsappen naar:  +31 6 55 89 02 71.

Je kunt natuurlijk ook bij de Saladeria een salade gaan eten. Het adres is:

Saladeria
Kruisherenstraat 2
6041 HK Roermond

Heb jij ook al eens een salade van de Saladeria gehad?

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply