Foodtalk/ Hotspots

Hotspot: Opening Restaurant Bubbels&Bites

Vorige week woensdag was het zover: de opening van Restaurant Bubbels&Bites te Roermond! Na een flinke verbouwing konden de genodigde gasten deze avond kennis maken met het restaurant, de gerechten en het personeel. Op deze avond was ik uitgenodigd om ook een kijkje te nemen en ik had er enorm veel zin in. Zeg nu eerlijk; bubbels? Yes, please! Bites? Bring them over!

Bubbels&Bites .

Welkom bij Bubbels&Bites!
Het restaurant heeft als thema ‘kleine hapjes’ oftewel bites. Er staan cold, warm en sweet bites op het menu, met als optie om de warm bites als een hoofdgerecht te bestellen. Met de verschillende bites kun je dus meerdere gerechtjes bestellen. Super handig voor mij; ik kan namelijk nooit kiezen!

Bubbels&Bites 3.1

Robert Groenendaal en zijn vriendin Veronique Bongers verwelkomen iedereen in het nieuwe restaurant. Robert heeft in het verleden zes restaurants gehad in Nijmegen en omstreken, maar heeft de laatste jaren voor een sportmarketing bureau gewerkt. Hij miste het restaurant houden enorm en heeft ervoor gekozen om voor zijn vriendin Veronique naar Roermond te komen en Bubbels&Bites te openen.

Bubbels&Bites 1.1

Het restaurant is echt een pláátje, geheel naar eigen ontwerp. De lampen geven een ontzettend warme sfeer, wat direct voor gezelligheid zorgt.

Bubbels&Bites 4.1

Chique!

Bubbels&Bites 6.1

Alle gasten werden verwelkomt met een heerlijk glaasje cava, want de opening moest uiteraard in stijl gevierd worden met Bubbels!

Bubbels&Bites 2.1

Zelf ben ik groot fan van de stoere lampen boven de bar!

Bubbels&Bites 9.1

Zie je het effect van de lampen op de houten muren, very pretty! Het restaurant stond helemaal vol met prachtige bloemen, allemaal lieve attenties van de gasten.

Bubbels&Bites 7.1

En dan de hapjes die geserveerd werken tijdens de opening: het leukste onderdeel! Dit zijn carpaccio met truffel crème hapjes, zalm met basilicum crème en makreel. Leuk weetje; het keukenpersoneel bestaat uit een jong team, met ontzettend veel zin heeft om een groot succes te maken van het nieuwe restaurant.

Bubbels&Bites 8.1

Flinterdunne Pancetta en Serrano ham met olijven en fuet. Het dunne vlees smelt op je tong, zo heerlijk zacht en dun gesneden was het.

Bubbels&Bites 13.1

Olijfjes met Olijventapenade!

Bubbels&Bites 10.1

Chocolade-fudge cake met caramelsaus. Is het nodig om te zeggen dat dit ontzettend lekker was? Dit is slechts een greep uit de hapjes die geserveerd werden en een kleine teaser van het menu.

Bubbels&Bites 15.1

Er wordt genoten van de hapjes!

Bubbels&Bites 12.1

Een heerlijke sfeer in het restaurant, het was een gezellige en zeer geslaagde avond!

Wil jij ook eens dineren of borrelen bij Bubbels&Bites?
Of wil je het menu bestuderen?

Reserveer dan snel een tafeltje via de onderstaande link!

Website Bubbels&Bites

Liefs Jaimy

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    1 jaar Jaimy's Kitchen!! | Jaimyskitchen.nl
    12 februari 2016 at 06:23

    […] 1.  Opening Hotspot Restaurant Bubbels&Bites […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.