Foodtalk

Foodtalk: Nissin Soba Noodles

Mijn BF is lichtelijk verslaafd aan Noodles, ofja verslaafd is misschien niet het juiste woord. Hij is er in ieder geval dol op! Als het even kan en we hebben noodles in huis, dan gaan er wel een paar pakjes doorheen in de week. Zelf ben ik niet echt een groot fan van de pakjes met noodles, maar heb ik nu wel een lekkere soort ontdekt!

Gisteren was ik in de Albert Heijn en had best trek. Ik liep langs het schap waar ook de Noodles staan en kwam de onderstaande cups tegen: Soba Noodles van Nissin. Zouden deze noodles dan wél echt lekker zijn?

Ik nam twee smaken mee:

Nissin Soba Noodles ‘Curry’, € 1,89.-

Nissin Soba Noodles Curry

Deze soort heb ik getest en ik moet zeggen dat hij lekker was. De curry smaak is vrij kruidig, een beetje pittig, maar heel goed te doen, ook als je niet zo van pittig eten houdt. Ontzettend bijzonder vond ik ze niet.

Nissin Soba Noodles ‘Chili’, € 1,89,-

Nissin Soba Noodles Chili

Mijn vriend heeft deze maak getest en was meteen fan! Hij heeft echt gesmuld van deze noodles en mij meteen verzocht deze vaker te kopen. Ook ik heb een hapje gehad van deze cup en vond deze echt een stuk lekkerder dan de ‘curry’ variant. Deze is vrij spicy en heeft een speciale smaak!

Algemeen oordeel:

Ten eerste wil ik echt met nadruk zeggen dat de verpakking echt een toppertje is. Je vult de cup met kokend water, doet de deksel er weer op en 2/3 minuten later houd je de cup op zijn cup. Door de gaatjes in de deksel loopt het overtollige water uit de cup. Ontzettend handig, je hoeft dus niet meer moeilijk te doen met het afgieten van het water. Dan komen we ook direct op het grootste minpunt van deze noodles; de prijs. De cups kosten al snel minimaal het dubbele van andere noodles, maar dan heb je dus wel een ontzettend handige verpakking. Ik vermoed namelijk dat hier een deel van de kosten in zitten. Zijn de noodles lekkerder? Ja, eigenlijk wel. De smaken zijn toch iets ‘luxer’ dan de standaard yumyum of unox noodles!

Een aanrader dus!

Nissin Soba Noodles

 Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.