Foodtalk

Foodtalk: Nieuwe producten ontdekt!

De laatste tijd heb ik wat nieuwe producten gekocht en het leek mij leuk om dit met jullie te delen. Een kleine foto shoplog van mijn nieuwe producten en natuurlijk mijn ongezouten mening hier over, want ik heb ze inmiddels allemaal getest!

Voor mijn werk kom ik bij onwijs veel supermarkten in Limburg, Nood-Brabant en Gelderland, dus ik kom veel verschillende producten tegen. Supermarkten vind ik heel leuk en ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe producten haha. Daar maak je mij dus heel gelukkig mee!

Ombar

Ombar! Deze kennen jullie waarschijnlijk wel, deze kun je ook in andere smaken krijgen, zoals Strawberry Mylk, die in ondertussen ook al geprobeerd heb. Het is echt onwijs lekker en gezoet met kokossuiker. Dit geen geraffineerde suiker, waardoor het dus een gezondere choco is! Verantwoord genieten! Ze zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €2,59 voor 35 gram. Dit is heel weinig, maar geloof me, een klein stukje is zo lekker dat het voldoende is!

Raw organic

Kokos balletjes met dadels en cacao! Ook deze zijn super lekker, maar ik denk echt dat je dit heel makkelijk zelf kunt maken, dus ik zou ze niet nog een keertje kopen. Deze kosten €3,49 voor drie balletjes, totaal 75 gram bij Albert Heijn.

Thee

Deze Bio Shoti Maa Thee is een enorme aanrader. De Licorice, oftewel de drop (BAH) hield me echt tegen, maar de thee is heerlijk verfrissend, ben er echt helemaal gek op geworden. Ook deze heb ik bij Albert Heijn gehaald, maar heeft ook andere verkooppunten . De thee kost €2,99 voor 16 zakjes.

Paprika spread

Heerlijke Hete Paprika Sandwich Spread van Your Organic Nature die ik bij Eko Plaza kocht. Deze kostte €2,59 voor 180 gram. Deze spreek past in mijn Vegan Dieet wat ik ongeveer 5 dagen in de week vol probeer te houden. Heerlijk op een speltboterham!

Mochi Pandan

Deze not-so-healthy Mochi’s kocht ik bij de Aziatische Happy Store, omdat ik ter voorbereiding van mijn reis naar Japan gewoon écht een keer deze wilde proberen! De prijs weet ik niet meer zeker, maar volgens mij kostte ze €2,99 voor 6 Pandan Kokos Mochi. Mochi is gemaakt van rijst en deze zijn gevuld met Pandan.

Kochi Pandan

En zo zagen ze eruit! Lekker? Ja, opzicht wel, maar niet bepaald mindblowing. De geur van Pandan is heerlijk, dus dat maakt al een een hele hoop goed. Ik zou ze niet nog eens kopen.

Noodles pompoen

Deze noodles komen van de Winkel Groen Lijf in Roermond en kostte €2,79. De noodles zijn gemaakt van bruine rijst, pompoen en gember. Ze zijn glutenvrij en onwijs lekker. Let wel op, de kooktijd is heel kort, de mijne waren echt nét goed gekookt, maar let dus goed op. Heerlijk zijn ze, zou ik zeker nog eens kopen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen wat ik zoal uitproberen en wat ik er natuurlijk van vind, omdat ik dit zelf ook altijd graag bij andere zie.

Hou jij ook zo van nieuwe producten uitproberen?

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply