Foodtalk

Foodtalk: Jamie Oliver’s FoodTube

Kennen jullie Food Tube al? Het Youtube kanaal van Jamie Oliver, met ‘cooks with attitute’ volgens Jamie. Dit betekend dat er veel verschillende chefs te zien zijn op het kanaal. Food heaven, ik ben het helemaal met Jamie eens. Wat kun je allemaal zien op Food Tube? Mijn favoriete Food Tubers? Klik snel door, dan laat ik het je zien!

The Dumpling Sisters

Ohhh, ik hou van de Dumpling Sisters! Ten eerste hou ik echt van de Chinese gerechten die ze maken in hun video’s, maar ook hun persoonlijkheden maakt het echt leuk om naar hun te kijken. Er zitten een paar goede tips verstopt in hun video’s om echt lekkere Chinese gerechten te maken.

Maunika Gowardhan

Ah, Maunika staat echt op een gedeelde eerste plek met de Dumplings Sisters hoor. Dit komt echt door mijn liefde voor de Indiase keuken en het feit dat ik zelf veel in India geweest ben. Ook al maak ik mijn Indiase recepten nét niets anders, ik hou van Maunika. Alleen dat accent maakt me al enorm blij!

Gennaro Contaldo

Italiaanse pit? Dit vind je bij de recepten van Gennaro! Heerlijke gerechten, die met passie gepresenteerd worden.

Jamie’s 1 Minute Tips

In de volgende playlist kun je alle 1 Minute tips zien, die erg handig zijn in de keuken. Zo kun je zien hoe je een avocado ontpit, hoe je het darmkanaal van een garnaal verwijderd en hoe je een mes scherp maakt.

Bloopers

Begrijpen jullie nu waarom ik van Foodtube hou?

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.