Foodtalk

Foodtalk: Alpro & Foodbandits Foodstyling Workshop

Eind april werd ik door SimplyPR uitgenodigd om naar een event van Alpro te komen bij Eginstill in Amsterdam. Hier had ik natuurlijk onwijs veel zin in, want Alpro is tocht echt één van mijn favoriete merken! Al helemaal nu ik ongeveer 80% vegan probeer te eten, staat mij koelkast steeds voller met producten van Alpro. We kregen van de fantastische Foodbandits een Foodstyling workshop!

Ik wil graag jullie wat meer vertellen over de workshop en wat ik hiervan geleerd heb, want dat is nogal wat. Eerlijk gezegd was ik altijd wat minder met Instagram bezig en voornamelijk enorm veel lekker aan het koken. Maar, het oog wilt ook wat. Deze workshop kwam voor mij dus serieus als geroepen. Nogmaals, SimplyPR enorm bedankt voor de uitnodiging, dit paste perfect bij mij!

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Er was onwijs lekker gekookt, uiteraard met de producten van Alpro. Er werd vandaag gekookt met Alpro Cuisine, wat nieuw voor mij was. Ik kende de producten wel, maar had er nog niet mee gewerkt! We werden ontvangen met een lekker drankje en alle heerlijke geuren van al het eten.

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Want wist je dat je zelfs een heerlijke salade dressing ermee kunt maken? Dat was voor mij wel iets nieuws en heb ik direct thuis toegepast natuurlijk!

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

De Alpro Cuisine kun je uiteraard ook in quiches, maar ook in sauzen, soepen en ovenschotels gebruiken, lekker multi inzetbaar.

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Allereerst gingen we gezellig met de hele groep, allemaal foodblfoggers lunchen. Lekker kletsen en elkaar leren kennen.

foodbandits_portret

We kregen een workshop van de amazing Food Bandits. Kijk serieus even naar hun website of bestel direct hun boek, want het is serieus geweldig! Suus (styliste) en Johann (fotograaf) hebben een enorme passie en weten dit, in combinatie met een flinke dosis kennis goed over te brengen. Ze geven naast hun boek en blog ook workshops.

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Na een uitgebreide uitleg en tips met betrekking tot food styling en fotografie, mochten we zelf aan de slag. En dat is toch wat een groep foodblfoggers het liefste doen. We hebben geleerd hoe je iets goed op de foto zet, hoe je een verhaal verteld in je foto’s en hoe je allerlei props hierbij goed kunt gebruiken.

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

De beton vloer is echt helemaal geweldig voor foto’s zeg! Deze wortel muffins zijn heerlijk.

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Leren & proberen!

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Heerlijk fotograferen met zijn allen, iedereen maakt verschillende stillevens, die gefotografeerd worden!

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Deze vond ik zo onwijs mooi, heb ik niet zelf gemaakt en weet ook even niet meer wie wel, maar wat een plaatje!

Alpro, Food Bandits, SimplyPR, Foodstyling

Het was een heerlijke middag vol leerzame momenten, ik heb echt enorm veel inspiratie op gedaan en wil iedereen hiervoor bedanken die er deze dag bij was. Special Thanks to Food Bandits, Alpro & SimplyPR!

Met de goodiebag heb ik inmiddels een heerlijke geroosterde paprika en pastinaak soep gemaakt, deze kun je vinden in de vorige blogpost!

Heb je interesse in het Food Bandits boek?
Dit kun je in de onderstaande link vinden!

[bol_product_links block_id=”bol_571e206020175_selected-products” products=”9200000046075566″ name=”Food Bandits – Workshop” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”292″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply