Amerika/ Foodtalk/ Hotspots/ Travel

Food Hotspots South Florida: The Upper & Middle Keys

In deze blogpost – die uit drie delen bestaat – laat ik jullie zien wat voor ons hotspots waren tijdens onze reis in South Florida. We hebben heerlijk gegeten, maar zeer zeker weten niet overal. Goede research is van belang, anders krijg je alleen vet, gefrituurd en veel te veel eten. Maar, er zijn ook echt een paar pareltjes van hotspots te vinden. Deze keer hotspots in ‘The Upper & Middle Keys’.


Conch House – Key Largo
100211 Overseas Hwy, Key Largo, FL 33037, Verenigde Staten

Conch h

We kregen van het personeel uit ons resort de tip om naar ‘The Conch House’ te gaan. Het restaurant heeft een leuke tuin om het huis heen, met deze nog leukere bordjes, daar wilde ik even poseren natuurlijk!

The Conch House 3

Dit is hoe het er van binnen uitziet; lekker huiselijk!

The Conch House 2

Nu moet ik wel heel duidelijk erbij vertellen dat het gerechtje wat ik gekozen had, níet lekker was. Ik had een mixed platter, voorgerecht maar een enorme portie natuurlijk, met conch en garnalen. Er zat een ceviche bij, maar de rest was allemaal gefrituurd. De shrimp taco die mijn vriend had, was heerlijk! Hij was zo lief om dit met mij te delen, dus daar werd ik weer blij van! De taco’s zijn dus echt een tip! Oh, de Key Lime Pie was erg lekker, maar dit was meer een cheesecake in plaats van een echte Key Lime Pie!


The Key Lime Pie Factory – Key Largo
92220 Overseas Hwy, Tavernier, FL 33070, Verenigde Staten

Key Lime Pie Factory

Dit was leeeeuk! We reden hier toevallig langs, maar moesten hier natuurlijk stoppen, want hier moet je toch wel de échte Key Lime Pie gehad hebben in The Keys. Ik moet even duidelijk vertellen dat dit geen fabriek is waar je kunt kijken. Je kunt er eigenlijk alleen maar een Key Lime Pie – of een stukje ervan – kopen en eten.

Key Limes

Ik kreeg een paar echte Key Limes in mijn handen gedrukt, nadat ik natuurlijk erg enthousiast de winkel binnen kwam. Ze zijn echt heel klein en heel groen van binnen, heel anders dan de limoenen die wij kennen.

Key Lime Pie Factory 3

Er zijn een aantal borden met informatie over de Key limes, de Pie en alles wat erbij hoort. Vonden we erg leuk om te lezen!

Key Lime Pie 2

En dan de Pie, we namen de Pie met merengue. Nu vind ik de merengue niet direct de beste keuze, slagroom is ook lekker, maar my oh my, dit was echt goddelijk. Please; eet hier een Key Lime Pie!
Wahoo’s – Islamorada
83413 Overseas Hwy, Islamorada, FL 33036, Verenigde Staten

Wahoos

Wahoo’s heb ik op Instagram gevonden, toen ik op Islamorada zocht bij tags. Wat waren wij hier blij mee zeg! Ten eerste is de locatie leuk; het ligt langs de Overseas Highway en hier heb je dan ook mooi uitzicht op wanneer je buiten een tafeltje kunt vinden. Aan de andere kant heb je uitzicht op een haven.

Wahoos 4

Dit is het uitzicht op de haven. Zoals je aan de palmbomen kunt zien, waaide het stevig die dag.

Whahoos 2

Mijn vriend nam deze steak burrito die hij helemaal de bom vond. Pico de gallo erbij, een chimichurri sausje en overheerlijke frieten.

Mahi Mahi Taco
Mijn fishtaco’s waren echt overheerlijk! Mahi Mahi, citrus, coleslaw, pico de gallo en zure room maken dit gerecht echt tot een succes. Met dezelfde lekkere frieten erbij hebben we hier echt heerlijk gegeten. Dit was lunch trouwens! Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ons diner uit niet heel veel eten bestond, haha!

The Wooden Spoon – Marathon
7007 Overseas Hwy, Marathon, FL 33050, Verenigde Staten

The Wooden Spoon

Zo ziet The Wooden Spoon van buiten uit, niet heel bijzonder, maar wanneer je binnen komt zie je overal aan de muren houten lepels. Wij hadden het gevoel dat we terecht gekomen waren in een Amerikaanse film, een echte diner met een bar, tafeltjes en een serveerster in een serveersters-pakje. Echt heel leuk!

The Wooden Spoon 2
Aangezien Amercian pancakes op mijn must-eat list staan, vonden we dat dit de perfecte plek was om dit hier te eten. Ik koos de pancakes met blauwe bessen en mijn vriend koos pancakes met banaan en walnoten. Ze waren lekkerder! Stiekem waren die van mijn vriend lekkerder. Oh, en het was echt veel! We hadden er 3 geloof ik. Dit was echt veel te veel. Check ook even de koffie mokken, haha. Goede prijs, het was lekker, vandaar dat dit tussen mijn aanraders staat!

Dit waren onze hotspots in The upper en middle Keys! Hopelijk vinden jullie dit leuk om te lezen en bezoeken jullie misschien zelf een van deze hotspots!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.