Foodtalk

Food Festival VEGGIE Amsterdam – 15, 16 & 17 juni

VEGGIE festival Amsterdam food festival www.jaimyskitchen.nl

Wellicht hebben jullie het festival al gespot in de food festival agenda, maar food festival VEGGIE is binnenkort! En daar heb ik onwijs veel zin in. Misschien weet je wel dat ik zelf voornamelijk vegetarisch eet, dus ik vind het onwijs leuk om nieuwe recepten te ontdekken die helemaal vega zijn.

Food festivals

Ja, dat is toch wel een van de leukste uitjes die er zijn voor mij. Ik hou van eten, ontdekken en wanneer er dan allemaal mensen op een festival zijn die dezelfde interesse hebben, dan maak je mij blij. Al helemaal wanneer ik kan kennis kan maken met nieuwe smaken of producten. Al eerder kwam mijn food festival agenda van 2018 online, waarin per maand alle festivals genoteerd staan. Althans, mijn favoriete festivals!

VEGGIE festival Amsterdam food festival www.jaimyskitchen.nl
VEGGIE festival

En wat is veggie festival dan eigenlijk? Nou, wat dacht je van een festival met vooral lekkere veggies? Een plantaardige levensstijl draagt bij aan de toekomst van onze planeet, maar dat is niet het enige waar dit festival voor staat. Want veggie food is gewoon onwijs lekker! En dit kun hier allemaal proeven. Het festival wilt vooral laten zien dat gerechten met groenten absoluut de moeite waard zijn. Daar sta ik helemaal achter dus dat wil ik gaan proberen en dat ga ik dus ook doen. Volg mij zeker op Instagram tijdens het festival, om te zien wat voor lekkers er allemaal is want vriendinnetje Adriënne & ik zijn erbij!

Wat kun je er allemaal proeven?

Nou, bijvoorbeeld de eerste plantaardige biefstuk van Vivera! Dit is een primeur tijdens het festival. Best spannend, want van échte biefstuk ben ik helemaal geen fan. Daarnaast kun je kennis maken met het heerlijke vega restaurant YERBA, een plantaardige BBQ van Smokey Goodness en heerlijke taartjes van Sharp Sharp.

VEGGIE festival Amsterdam food festival www.jaimyskitchen.nl
Informatie

Adresgegevens
Scheepsbouwloods – NDSM-werf
Neveritaweg 15
1033 WB Amsterdam

Openingstijden
Vrijdag 15 juni: 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag 16 juni: 12.00 – 23.00 uur
Zondag 17 juni: 13.00 – 23.00 uur

Ben jij al enthousiast? Ik wel! Heb onwijs veel zin om dit festival te ontdekken 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply