Food Diary

Food Diary van Simone, Fit en Puur

lunch fit en puur

Vind jij eetdagboeken ook altijd zo leuk om te lezen? Lekker meekijken in het leven van iemand anders en wat die persoon zoal eet op een dag. Vandaag het Eetdagboek van Simone van Fit en Puur!

Hoi wat leuk dat je dit leest! Ik ben Simone van fit en puur. Single mama van 3 prachtige kinderen. We eten bij ons thuis meestal glutenvrij en zuivelvrij. Wil je hier meer over weten kijk dan zeker even op mijn site!

Wat een eer dat Jaimy mij vroeg of ik een eetdagboek voor haar site wilde bijhouden! Natuurlijk wil ik dat heel graag want ik ben zelf ook helemaal dol op eetdagboeken zoals je bij de rubriek een dag uit het leven van kunt zien. Wanneer je me op Instagram volgt zul je merken dat mijn ontbijtjes en de lunch regelmatig voorbij komen. Waar ik meer moeite mee heb om op de foto te zetten zijn de avondmaaltijden. Maar gelukkig is het gelukt om er 3 wel op de foto te zetten voor jullie 🙂 Zoals je aan onderstaande dagen kunt zien eet ik bijna nooit een tussendoortje. Voor mij werkt dit juist beter om minder honger te hebben gedurende dag.

Eetdagboek dag 1:

ontbijt fit en puur www.jaimyskitchen.nlOntbijt: pompoen-sinaasappel ontbijtje met megaveel toppings, blauwe bessen en een halve kiwi. Het recept hiervoor kun je hier vinden.

lunch fit en puur Lunch: Salade met rolmops en een glas waterkefir.

diner fit en puur www.jaimyskitchen.nlAvondeten: Broccoli met pistachenoten en erbij schar, dat is lekkere vis die ik nog maar pas heb ontdekt.

Eetdagboek dag 2:

ontbijt fit en puur www.jaimyskitchen.nlOntbijt: kokosyoghurt met banaan, blauwe bessen en cacaonibs.

lunch fit en puur www.jaimyskitchen.nlLunch: Bietensalade met avocado, tonijn en verse kruiden.

diner fit en puur www.jaimyskitchen.nlAvondeten: Biefstuk met zoete aardappelfrietjes en champignons

Eetdagboek dag 3:

ontbijt fit en puur www.jaimyskitchen.nlOntbijt: Kokosyoghurt met appel, rozijntjes en kaneel.

lunch fit en puur www.jaimyskitchen.nlLunch: Salade met avocado, komkommer, amandelen en passievrucht.

diner fit en puur www.jaimyskitchen.nlAvondeten: Zelfgemaakte pizza met tonijn, ui, zwarte olijven en buffelmozzarella.

Hmmm, wat een heerlijke maaltijden van Simone. Ik ben vooral jaloers op haar heerlijke lunch gerechten met salades, want dat vind ik vaak toch lastig om mee te nemen. Dankjewel Simone voor een kijkje in je eerdagboek!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.