Food Diary

Food Diary #6

Food Diary van een dagje thuis, heerlijk zeg.
Op deze dagen vind ik het heel fijn om wat meer tijd te besteden aan mijn eten en maak ik er graag een klein feestje van. De laatste tijd heb ik hier nog echt meer tijd voor, omdat de verhuizing best veel energie en tijd kost. Toch vind ik het belangrijk om mijn rustmomentjes te pakken en heerlijk de keuken in te kruipen. Pure ontspanning is dat voor mij 🙂

Gooooooodmorning!

Smoothie

Ook op een vrije dag begin ik mijn dag met een heerlijke smoothie. Lekker meenemen door het hele huis terwijl ik met van alles en nog wat bezig ben. Was draaien, blogje schrijven, bed opmaken, je kunt het wel bedenken.

Food Diary Bietenspead Zonnatura

Heerlijk tussendoortje met Matze Crackers en heerlijke bietenspread van Zonnatura. Beetje rucola erbij en je hebt een heerlijke lunch of tussendoortje. En hoe leuk zijn deze kleurtjes, vinden jullie niet?

Wanneer ik onderweg ben zou ik dit natuurlijk ook kunnen maken, maar ik vind het toch lastig om een cracker te gaan smeren in de auto. Daarom kan ik hier echt van genieten!

Food Diary

Ik drink eigenlijk meestal water, dat heb ik wel vaker verteld. Af en toe mag er wel een smaak je bij, citroen is dan enorm lekker!

Food Diary Eitje

Als lunch een eitje! Dat is lang geleden zeg. Ik besmeer een geroosterde boterham met pesto en smeer daarbij ene tomaten paprika spread. Deze heb ik zelf gemaakt door puntpaprika met cherrytomaatjes te bakken in een scheutje olijfolie met peper en zout. Lekker even door laten pruttelen en ready! Daar gaat een eitje op met wat peper en zout. Lekker hoor!

En de mandarijntjes op te achtergrond heb ik later ook opgegeten!

Dinner Pernod saus

Lekker veganistisch dinertje van venkel, ui en paprika in een pernodsaus met tomaat en sojaroom. Heerlijk knoflook en rood pepertje erbij. Ik serveer het met rijst en heb heerlijk gegeten! Het mag dan geen award voor de schoonheidsprijs winnen, maar hey, so what!

Dat was hem weer, een food diary! Volgende keer wil ik een proberen om een echt dagboekje van mij dag bij te houden dus niet alleen het eten. Lijkt jullie dat leuk?

Jaimyskitchen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.