Food Diary

Food Diary #5

Weer een Fooddiary! Heerlijk één van de laatste zonnige dagen van het jaar, daar moet op gevierd worden!  Lekker veel zonnig eten dus kunnen jullie in deze diary terug zien, want daar moet je zo lang mogelijk van genieten vind ik. Helaas wordt het alweer steeds minder. Kijken jullie mee van ik op een dag gegeten heb?

DSC_0257

Ontbijten is nog steeds favoriet, heerlijk de dag starten. Dat deed ik deze dag met granola van havermout met sojamelk, verse aardbeien en heerlijke kokosvlokken. Zomerse dan dit gaat het niet worden hoor!

Sushi to go

Ik kan het toch niet altijd weer staan hoor, die heerlijke sushi’s bij de grotere supermarkten. Wanneer ik dan weer eens voor werk een winkel binnenloop waar ze verse sushi verkopen, probeer ik het altijd eerst héél hard te negeren. Maar dan begin ik alweer te denken ‘Ja, het is niet dat ik dit altijd tegenkom. Misschien moet ik er van genieten’. Dat is natuurlijk helemaal niet waar, want regelmatig loop ik weer tegen die vers gemaakte sushi aan. Ach, lekker toch!?

Tussendoor drink ik veel water, ik denk vandaag ongeveer 1 liter.

Aardbeien

Wanneer ik weer thuis kom, werk ik achter de laptop verder, maar dat moet natuurlijk wel met een bakje aardbeien erbij. En een groot glas water natuurlijk. Blote voetjes en hoppa; werk afmaken!

AvoToast

Paddestoelen; heerlijk zeg. Ik houd er zó van, terwijl Erik er helemaal niets aan vindt. Wanneer hij er niet is -dit heb ik vaker verteld-, geniet ik er even van. Lekkere kastanje champignons met oesterzwammen opgebakken met peper zout en een mini beetje Balsamico. Dat lekker op een stokbroodje met avocado, genieten!

Water met limoen

Wat drinken jullie graag door de dag heen? Ik hou echt van water en ben helemaal niet een frisdrank liefhebber. Toch wil ik ook wel eens een lekker smaakje aan mijn water en dan vind ik partjes limoen echt een geweldige oplossing! Lekker fris, in de zomer is dat helemaal TOP, maar het kan het hele jaar door vind ik 🙂

Zo, dat was het alweer! Vinden jullie het leuk om van 1 dag een diary te zien, of liever een paar dagen achter elkaar? Ben ik erg benieuwd naar.

img_4875-001-150x150

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  23 september 2016 at 14:16

  Wat een heerlijk zomerse dag, ook in je eten 🙂

  • Reply
   admin
   23 september 2016 at 20:28

   Dankjewel, het was ook echt heerlijk!

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.