Food Diary

Food Diary #4

Vandaag heb ik weer een Food Diary voor jullie! Ik heb mijn best gedaan om een dagje gezond & lekker te eten. Dat deel ik graag met jullie, want ik hoop toch een beetje inspiratie te kunnen geven voor gezonde keuzes!

Dat lukt mij zelf ook echt niet altijd, maar daarom vind ik het ook zo fijn om er bewust mee bezig te zijn. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk en onwijs lekker. Daarnaast voel ik me ook altijd erg goed wanneer ik een dagje lekker veel groenten en fruit gehad heb!

Smoothie Bowl

Dit ontbijt is echt een favoriet! Smoothie Bowl, ijskoud, dus echt geschikt voor een lente of zomer dag. Deze smoothie bowl is gemaakt met banaan en framboos. De topping is kiwi, amandelschaafsel en cacao niks, heerlijk! Hier geen ik trouwens een recept voor een smoothiebowl.

Smoothie

Tussendoor geniet ik van deze onwijs lekkere smoothie. Sinds wij een nieuwe blender hebben, die erg krachtig is, kan ik echt de lekkerste smoothies maken! Deze is met bevroren banaan, verse mango en ananas. De tweede is voor Erik 🙂

Food Diary rijstewafel

Dan is het tijd voor lunch! Dit is geen grote lunch vandaag, maar wel een enorm lekkere! Rijstwafels met pindakaas, banaan en kaneel. Nieuwe verslaving! Zo lekker en het vult ook goed. Dat komt echt door de banaan en pindakaas. De 100% pindakaas bij Albert Heijn is fijn favoriet. Helaas was deze op en eet ik hier de Calvé pindakaas, die ook nog steeds erg lekker is.

Salade caprese

Mijn lunch was natuurlijk niet heel erg groot, dus ik wilde nog een lekker tussendoortje! Nu probeer ik kaas en zuivel zoveel mogelijk te vermijden, maar soms heb ik een enorme craving ernaar haha. En dan vind ik dat ik het ook goed moet doen en er goed van genieten. Dus, ik kocht buffermozzarella en maakte een salade caprese met cherrytomaat, rode ui, rucola, basilicum, olijfolie, balsamico en peper en zout. En ik genoot ervan!

Thee Food Diary

Tussendoor drink ik veel water, zoals altijd probeer ik minimaal 1,5 liter op een dag te drinken. Dat gaat aardig goed de laatste tijd! Een flinke mok of glas thee kan er ook altijd wel in! Hier drink ik mijn favo thee van het moment: Shoti Maa, Talk to me met lavendel, zoethout en munt. Echt apart dat ik deze zo lekker vind want zoethout thee vind ik totaal niet lekker en munt ben ik ook geen groots fan van. Maar deze is heerlijk!

Foor Diary Diner

Ook weer een heerlijke gezonde maaltijd. Geroosterde zoete aardappel uit de oven met veldsla, avocado, farro en cherrytomaat. Daarbij een dressing van olijfolie, citroen, peper en zout. En een heerlijk droog wit wijntje!

Ja, twee salades op een dag inderdaad, haha!

Dit was dan mijn Food Diary van een dag vol gezonde keuzes! Wat eet jij zoals als je een dagje extra in balans wilt zijn?

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.