Food Diary/ Persoonlijk

Food Diary #1

Vandaag mijn eerste Food Diary!

Dit zal ik voortaan vaker bij gaan houden, mijn dag in Food. Ik laat je dus alles zien wat ik deze dag gegeten heb, dit vind ik zelf namelijk ontzettend leuk om te zien bij andere blogs. Hoe vaak weet ik nog niet,dat ligt eraan hoe leuk jullie het vinden om te lezen!

Vandaag laat ik een dag zien, waarbij ik ongelooflijk last heb van mijn tanden. Ik heb namelijk net een beugel gekregen en mijn tanden doen enorm pijn. Dit houdt in dat ik niet goed kan eten en dat ik het bij vloeibaar of zacht eten moet houden.

IMG_9654

Ik ontbijt met lekkere Overnight Oats. Gemaakt van havermout, vanille soya yoghurt, kokosrasp, chipzaadjes, bevroren frambozen en blauwe bessen. Dit kan ik makkelijk eten met mijn beugel, is erg lekker én het is goed vullend!

IMG_9656-h

Dan is het tijd voor een tussendoortje. Ik pers hier erg slim mijn lippen op elkaar, zodat mijn beugel niet te zien is, haha. Het voelt erg onnatuurlijk om te lachen met mijn tanden bloot en met beugel al helemaal! De smoothie bestaat uit vers geperst grapefruit, sinaasappel, kakivrucht, een eetlepel havermout en een scheutje vanille sojamelk.

 Broodje
Ik had echt zoveel zin in in een broodje, dus ik heb broodjes van de bakker met gezouten roomboter gegeten. Hmmm, zo lekker.

Koffie

Ook had ik enorme zin in koffie, alleen zorg koffie ervoor dat de elastiekjes om de plaatjes verkleuren. ik moest dus creatief zijn door koffie met een rietje te drinken! De smaak doet erg gelukkig niet aan onder! Een lekkere latte met een klein beetje macadamia siroop!

Water

Ik probeer ongeveer 1,5 liter water te drinken op een dag, maar dat vind ik best moeilijk. Twee keer deze fles met water opdrinken dus. Vandaag is het gelukt, yes!
Zie je trouwens dat ik tussendoor mijn nagels gelakt heb 😉

IMG_9689_Fotor

Mijn snack in de middag is een ramen met ei en peterselie. Ik heb op Netflix laatst een serie (Mind of a Chef) gezien waar Chef David Chang naar Japan gaat. Zo verteld hij onder andere over de aller lekkerste ramen. Samen met mijn vriend ga ik in Augustus ook naar Japan, dus we zijn ons alvast goed aan het voorbereiden! Dus; ramen it is!

Broccoli soep

Vanavond eet ik mijn zelfgemaakte broccoli en courgette soep. In de soep zit een beetje crème fraiche. Hij is echt heel lekker! Het Turkse brood is om lekker te soppen, zo dattie goed zacht is.

En dat is het van vandaag! Dit is dus niet een normale dag, omdat ik last heb van mijn tanden. Volgende keer laat ik een dagboekje zien van een normale dag!

Wat eet jij zoals op een dag?

Liefs Jaimy

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mariska
  8 februari 2016 at 08:53

  Ik krijg meteen trek, al dat lekkers!

  • Reply
   admin
   8 februari 2016 at 16:12

   Snel de keuken in dan 😉

  Leave a Reply