Persoonlijk

Februari Diary #2017

vijgenwww.jaimyskitchen.nl

Februari was weer een heerlijk maand, met een onwijs leuke food bucketlist check. Waar heb ik het over? Nou vooraan op mijn bucketlist stond eten bij Restaurant One in Roermond en dat heb ik deze maand samen met Erik eindelijk gedaan. Daarnaast natuurlijk nog veel meer andere leuke dingen in februari, dat laat ik jullie zien in mijn foto overzicht!

De maand begon enorm leuk, namelijk met een ‘Sinterkerst’ viering met vriendinnen. We kregen het niet voor elkaar om tussen kerst en nieuwjaar iets te plannen, dus dat werd februari, haha! Kersttruien, wijntjes en hapjes zijn de ingrediënten voor een gezellige avond!

Ergens onderweg scoorde ik deze witte chocolade dadels. Zien er lekkerder uit dan dat ze daadwerkelijk zijn. Medjoul dadels zijn toch het alles lekkerst…

Sinds Februari ben ik weer begonnen met sporten. Ik ga met Sandra mee en de eerste paar keren waren niet mis. Goede spierpijn kan ik zeggen. Hopelijk houd ik het echt vol, want ik geniet er wel van!

Ah, zo lekker dit. Hoe lief zijn die baby vijgjes?!
Ook deze maand ging ik elke vrijdag naar Sandra van Leukerecepten.nl om bij haar te werken. We filmden veel deze maand en maakten ook weer erg veel lekkere recepten.

Dit is alvast een goede inleiding in de budgetchallenge voor Albert Heijn. Ik ben echt apetrots op het feit dat ik AHmbassadeur ben. Ik mag een aantal maanden, elke maand recepten maken voor Albert Heijn. Met een beetje geluk worden mijn recepten ook op de social media van Albert Heijn gepost. Dat zou ik zo leuk vinden! Neem ook eens een kijken op mijn Instagram pagina, daar laat ik stiekem nog iets meer zien in mijn stories. Dit is het pakketje wat ik thuiskreeg met een cadeaukaart om 5 recepten mee te kopen.

Ik ben helemaal verliefd op deze mini bananen van Chiquita. Dit is toch te lief? De banaantjes zien er zelfs nog iets groter uit op de foto. In werkelijkheid zijn ze zo groot als een vinger. Leuk he?!


Hiephiep HOERA! Erik werd 30 jaar deze maand en dat vond hij helemaal totaal absoluut niet leuk, haha. Maar, hij ziet er geen jaartje uit en zoals je kunt zien kon hij ook nog lachen op zijn verjaardag!

Deze taart maakte en bestelde ik bij HEMA voor Erik, met allemaal foto’s van hemzelf, zijn vrienden en van ons natuurlijk. Zelf had ik geen tijd meer om een taart te maken, dus dit vond ik een leuke oplossing. Gelukkig kon ook iedereen om de taart lachen.

En waar maak je een birthdayboy happy mee? JUIST! FASTFOOD! Haha, in de avond gingen we dus nog even naar de Burger King drive voor een burger.

Uhh.. NEE! Zeker weten niet! Dit kwam ik tegen in een Plus supermarkt, maar hier liep ik na het maken van de foto met een grote boog omheen haha.

Boodschappen voor de AH challenge!

We verzamelen nog steeds veel oud papier, omdat we regelmatig aankopen hebben voor het huis. Vriendlief zet dat netjes elke maand aan de weg, maar vergat dat ik mijn auto zo niet in kon hahaha! Oh en inmiddels ben ik in de wasstraat geweest…

Heerlijk ontbijtje met veel vers fruit, dat eet ik echt het liefst!

Na het sporten was het weer eens tijd voor een sushi bowl, daar kun je mij – en Sandra ook echt wakker voor maken, heerlijk.


Mijn god, zelfs bij mijn vriendinnen in India sta ik bekend als een sushi fanaat! Zowel vriendinnetje Lopa als Nancy die ik in Bangalore, India leerde kennen tijdens mijn stages, stuurden mij deze foto door!

Bij Sandra, proefde ik tijdens de lunchpauze dit zelfgemaakte aardappelbrood. Het klinkt echt heel gek maar is onwijs lekker. Het recept zal op Leuke Recepten komen!


Toen was het zover; het etentje bij Restaurant One in Roermond samen met Erik! Heel handig gepland is het niet, want het viel met carnaval, maar dit had ik er graag voor over. We startten met met heerlijke cocktails van citrus, witte wijn en zwarte framboos.

Ik laat graag mijn twee favoriete gerechten zien, om te beginnen met deze ‘zwarte pootjes kip’. Dit was echt heerlijk en aan tafel werd de saus er over heen geschonken. Hmmm!

Dit was toch echt de verassing van de avond. Ganzenlever vind ik echt niet lekker eigenlijk, maar dat zit met name echt tussen mijn oren. In dit recept wordt het gecombineerd met hooi ijs, pistache crème en balsamico azijn. De combinatie van dit maakte dit echt een enorm verrassend gerecht!

En we hadden ook een wijn arrangement erbij, haha ik weet niet hoe goed idee dat was! Het lukte mij in ieder geval niet meer om normaal op een foto te staan. Vier wijnen, een cocktail en een Apfelkorn bij het dessert waren een behoorlijke bevalling voor mij, haha. Het diner was in ieder geval bijzonder, de locatie is te gek, het personeel geweldig en het eten heerlijk!

En de dag erna kregen we gewoon broodjes zoals chef Erik die maakt, ook erg lekker!

Zelf ging ik geen carnaval vieren, maar naar Evy toe in Maastricht voor een avondje quality time. Die quality time bestond trouwens uit boekhouding en google adwords/seo haha! Maar geloof mij, daar worden wij blij van! Schminken vind ik stiekem het allerleukst van de carnaval, dus dat mocht ik bij Erik doen. Hij wilde een Evil Clown worden, best goed gelukt toch?


En deze maand ging ik ook nog naar cutie Anniek om heerlijk bij te kletsen! Was super gezellig meid!

Dat was mijn maand! Onwijs weinig foto’s van mijzelf gemaakt eigenlijk haha! Dat gaat deze maand weer veranderen denk ik, want ik ga dit weekend naar London, waar vast en zeker de nodige foto’s gemaakt worden. Ook ga ik lekker veel klussen in het huis, dat mag ook wel weer. De rest.. zie je volgende maand!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mini Naanbrood met Bieten Pesto | Jaimy's Kitchen
    2 februari 2019 at 21:18

    […] gezellig met zijn allen samen kwamen voor onze Sinterkerst viering, hier scheef ik laatst in mijn Februari Diary al meer over. De broodjes zijn eenvoudig te maken, maar aangezien het er best veel zijn, ben je wel […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.