Persoonlijk

Augustus en September Diary #2017

Blue Lagoon Nusa Ceningan www.jaimyskitchen.nl

Deze keer heb ik de maanden augustus en september gecombineerd in een diary. Ik ging namelijk eind augustus naar Bali op vakantie, zo leuk! Natuurlijk deed ik deze maand nog veel meer en dat laat ik jullie in deze diary zien!

Teisseire www.jaimyskitchen.nl
Met de hulp van deze lieve chicks, deed ik mee aan een winactie bij Jenny Alvares met Teiseirre siropen. Ik maakte een smoothie en fris drankje en wón! Yay! Zo onwijs leuk 🙂

Diary foto augustus www.jaimyskitchen.nl
Deze maand begon ik met een detox, die mij enorm goed afging. Mijn ervaringen heb ik eerder al gedeeld, dus als je het leuk vind kun je dat terug lezen. Op de foto rechts boven zie je hoe wij de Gay Pride gevierd hebben. Dat was een heerlijke vriendinnendag waarbij we ook proostten verjaardag van Adriënne met taart. De olijfolie op de foto won ik bij Ingrid Hofstra en hands down; Neolea is de beste olijfolie die ik ooit geproefd heb! De noten kreeg ik van Albert Heijn en ik maakte er onder andere deze granola mee!

Diary www.jaimyskitchen.nl augustus
Happy face bovenin! Mijn recepten komen namelijk eens per 4 weken in L-magazine, dat is het magazine van dagblad de Limburger. Jacky Nobels maakte mijn recept voor bieten hummus met naanbroodjes, zo leuk om te zien! De kaasplank at ik samen met vriendin Mathilde tijdens een borrelavond, na haar maand vakantie. Lekker quality time! Natuurlijk kookte ik ook weer elke vrijdag in augustus bij Sandra voor Leuke Recepten.

Ubud Bali www.jaimyskitchen.nl
En eind augustus ging ik samen met Anniek naar Bali! Heerlijk zonnetje, prachtig land, lieve mensen, ik was zo blij om weer terug te zijn. In 2016 ging ik namelijk al met mijn moeder. Dit jaar begonnen ook wij in Ubud. We volgden een kookcursus, ik kreeg een aapje op mijn schouder en gingen mountainbiken!

Munduk diary www.jaimyskitchen.nl
In Ubud gingen we ook nog raften, dat vond ik echt te gek! Heerlijk actief bezig geweest. Daarna vertrokken we naar Munduk, hele nieuwe plek voor mij. Onderweg stopten we bij de bekendste tempel van Bali. De foto van Anniek bij deze kindjes is echt een favoriet van me, zo cute!

Uluwatu diary www.jaimyskitchen.nl
Na Munduk was het tijd voor Uluwatu en dat was onwijs mooi, veel verschillende strandjes. Deze bereik je allemaal via enorme lange trappen, dus lekker actief ben je hier. Dan moet je natuurlijk goed eten! Jammie!

Nusa Lembongan & Nusa Ceningan www.jaimyskitchen.nl
De Balinese eilanden Nusa Lembongan en Ceningan! Mijn goed wat was dat weer mooi, ik houd er van. Onwijs blauw water, de zonsondergangen zijn bizar mooi en de kliffen zijn prachtig. Deze plek is zo heerlijk! Meer foto’s staan trouwens in mijn foto blog van Bali.

Canggu Bali Diary www.jaimyskitchen.nl
Een van mijn meest favo plekjes van Bali is Canggu. Het strand is fijn en het eten, ja hou maar op want ik krijg weer trek haha! Heb je mijn Canggu Guide al gelezen?

Finest Potatos www.jaimyskitchen.nl
En toen was ik weer terug in Nederland! Een paar dagen nadat ik terug kwam hadden we een Malta reünie. Ook zag ik mijn foodie friend Manon weer, zo gezellig. We gingen naar Finest Potato’s om te kijken hoe ze in Nederland de aardappelen telen en verwerken en aten bij de jongens van zand en klei. Heerlijk was het, ze zijn zo creatief met aardappel. Zo bijvoorbeeld een ijsje!

Diary september www.jaimyskitchen.nl
Ik ging heerlijk weer sporten, werkte weer heerlijk bij Leuke Recepten en kookte er op los. In Bali heb ik echt onwijs veel inspiratie opgedaan, dus heb inmiddels alweer onwijs veel gekookt. Ik won trouwens een pakketje van Juice Junkies bij Naomi van My Fitfood Kitchen. Ben ze uitgebreid aan het testen!

Het salade recept van www.jaimyskitchen.nl
Heb je alle leuke recepten al gezien in mijn categorie ‘Het salade recept van…’? Ik vind het onwijs leuk dat de lieve en leuke bloggers die meegedaan hebben tot nu toe hun favo salade recepten gedeeld hebben! Ben jij ook een foodblogger of actieve food instagrammer? En vind je het leuk om mee te doen in deze rubriek? Stuur mij dan even een mailtje: jaimyvandijke@gmail.com.

En dat waren mijn twee afgelopen twee maanden! Wat heb ik intens genoten zeg. Hopelijk hebben jullie ook een fijne zomer gehad!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.