Persoonlijk

April Diary #2017

april diary www.jaimyskitchen.nl

Jemig, er is weer een maand voorbij. Deze maand ging wel enorm snel en ik laat jullie zien wat ik deze maand weer allemaal uitgespookt heb. De maand bestond uit vakantie boeken, silent disco en cocktailavondje,  de opening van XO Bistrobar van Ron Blaauw in Roermond en een event van Finest Potato’s. En eigenlijk nog veel meer!

Het was echt een leuke maand, zeker weten! Toch sta ik er elke maand weer van te kijken hoe snel het weer voorbij gaat.

april diary www.jaimyskitchen.nlMijn favo boodschappen, lekker gezond. Groenten van de Lidl vind ik echt top. Die babyspinazie was echt fijn, omdat het per 100 gram komt.

april diary www.jaimyskitchen.nl
Snapchat blijft leuk voor de filters!

april diary www.jaimyskitchen.nl
Vriendinnetje Sandra kreeg de sleutel van haar nieuwe huis, dus daar ben ik een dagje gaan verven. Wat je toch veel gedaan krijgt als je even met een groepje aan de slag kunt gaan.


Het was deze maand echt heerlijk weer, dus gezellig met een paar meiden aan het water relaxen is dan een perfecte zondagmiddag.

Die zelfde avond gingen Erik en ik BBQ-en voor de eerste keer in onze tuin. We maakten deze heerlijke vispakketjes.


Door Finest Potato’s werd ik uitgenodigd voor een evenement waarbij de eerste aardappelen vanuit Malta in Nederland arriveerden. De Maltese ambassade was zelfs aan bezig en we mochten heerlijke hapjes proeven met de aardappelen.

Die hapjes werden gemaakt door De jongens van zand en klei in Breda, een restaurant met volledige focus op de aardappel. En jemig, wat heb ik daar heerlijke hapjes geproefd. Dit is een sushi met tonijn van aardappel en een aardappel deeg, dit is echt heerlijk!


Een ijsje van zoete aardappel en chocolade, jemig ik wist niet dat zoete aardappel ijs zo lekker kon zijn!

Vakantie naar Bali is geboekt samen met Anniek. Vorig jaar ben ik ook in Bali geweest met mijn moeder, maar er is nog zoveel te doen en te zien. Bali is gewoon een heerlijk eiland betreft food, natuur en relaxen.

april diary www.jaimyskitchen.nl
Verjaardagsdrankjes voor BFF Mathilde. Grappig feitje is dat ik dacht: ‘Ik bestel gewoon eens een Gin Tonic’, terwijl ik dat normaal niet lekker vind. Gin is lekker, maar ik houd gewoon niet van het bittere van tonic. Hier zat framboos en munt in dus ik wilde het nog een kans geven. Maar helaas, nog steeds niet mijn ding.

april diary www.jaimyskitchen.nl
Maar al die cocktails hebben toch zijn uitwerking, haha!

april diary www.jaimyskitchen.nlErik en ik ontdekte een Indiaas restaurant in Tüddern, Duitsland op aanraden van Mathilde. Ik waande me echt weer even in India, de curry’s waren echt te gek. Ik kan echt wel een goede curry maken, maar dit was gewoon heerlijk. Uiteraard ook verrijkt met lekker veel boter, waar ik zelf altijd wat zuiniger mee ben, haha.

april diary www.jaimyskitchen.nl
Het was natuurlijk ook Pasen, maar dat vierden wij niet echt. Wel gingen we naar een paar keukenzaken om inspiratie op te doen. We komen steeds meer naar onze droomkeuken. Binnenkort ga ik er een blog over schrijven!

april diary www.jaimyskitchen.nl
Ik haalde mijn Japanse Matcha ook weer even uit de koelkast (deze bewaar ik gekoeld, zoals ze me in Japan adviseerden) en maakte een heerlijke Matcha Latte. Heerlijk alternatief voor het kopje koffie!

april diary www.jaimyskitchen.nl
Vriendinnetje Sandra wist wat ik nodig had op een dag waar ik even een tegenslag had. Jammie, wat is dit lekker zeg!

april diary www.jaimyskitchen.nl
Mathilde maakte een heerlijke cappuccino voor me in dit heerlijke kopje. Een mooi kopje laat koffie lekkerder smaken vind ik, hebben jullie dat ook?

april diary www.jaimyskitchen.nl
Samen met Erik en mijn broertje Brian ging ik naar de opening van XO Bistrobar waar Ron Blaauw huisadviseur van is. Het restaurant is te vergelijken met de Gastrobar in Amsterdam, maar dan met iets lager geprijsde gerechtjes. Hier snel meer over op Jaimy’s Kitchen, want ik mocht Ron Blaauw interviewen!

april diary www.jaimyskitchen.nl
Lekker wazige foto van Koningsnacht waar we naar een Silent Disco gingen, dat was echt een te gekke avond met heerlijke meezingers. Ik rolde om 05.30 uur in bed!

april diary www.jaimyskitchen.nl
Even een snelle iPhone foto van de heerlijke Lemon Curd die Sandra maakte voor een filmpje van Leuke Recepten. Die komt binnenkort online, dus houd het in de gaten op het Leuke Recepten You Tube kanaal 😉

april diary www.jaimyskitchen.nl
Terwijl ik film, maakt Sandra ook nog even een fotootje voor Instagram Stories, haha altijd leuk om jezelf terug te zien!

Dit was mijn maand April weer. Ik vind het altijd erg leuk om dit soort dagboekjes van anderen te lezen, dus als jij dit ook wel eens op je blog plaatst, laat het mij dan zeker weten, ga ik het lezen! Het is alweer mei en in mei komen er weer veel leuke dingen met als hoogtepunt een lang weekend naar Parijs met 7 andere vriendinnen.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply