Persoonlijk

1 jaar Jaimy’s Kitchen!!

Ahhhh, gewoon 1 jaar geleden ben ik begonnen met Jaimy’s Kitchen.

Ik kan gewoon bijna niet geloven dat ik al een jaar met zoveel passie schrijf over eten en elke avond met zoveel plezier weer de keuken in duik. Het is zoveel leuker als ik gedacht had. Mijn blog ben ik namelijk in eerste instantie begonnen met het idee om voor mijzelf mijn recepten bij te houden, omdat ik het zo leuk vind om te koken. Ik dacht: ‘Lekker handig als ik de recepten gebundeld heb’. Maar het blowen bleek zo leuk te zijn. Er is bijna niets wat mij gelukkiger maakt dan wanneer ik hoor dat iemand een receptje van mijn blog gemaakt heeft.

Ik wil echt iedereen bedanken voor de steun, de lieve complimentjes en voor het bezoeken van Jaimy’s Kitchen! Hopelijk gaan we nog vele jaren tegenmoet waarin ik onder andere mijn recepten kan delen en jullie plezier beleven aan het lezen van mijn blog 🙂

Het leek mij leuk om de meest gelezen artikelen op een rijtje te zetten, dus hier komen ze dan.

1.  Opening Hotspot Restaurant Bubbels&Bites

Bubbels&Bites 1.1

2. High Wine bij het Arresthuis

DSC_0077

3. Indiase Butter Chicken

Indiase Butter Chicken

4.High Tea bij Het Arresthuis

High Tea 11

5. Hotspot: Saladeria te Roermond

Saladeria 7

6. Samenwerking: Jaimyskitchen & Het Arresthuis

Jaimyskitchen & Arresthuis chalk

7. Recept: Pasta met Venkel en garnalen

Pasta met Venkel en Garnalen

8. Recept:  Kabeljauw met venkel & courgette risotto

cropped-Risotto-met-Kabeljauw1.jpg

9.Sous Cheffin’ with: Adriënne: Indonesische rijsttafel

Jaimy Indische Rijstafel

10.Recept: Fresh Spring Rolls met 2 dips

Fresh Spring Rolls (2)

Iedereen een geweldige dag gewenst!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.