Lunch/ Ontbijt/ Vega & Vegan

Recept: Tosti met Geitenkaas

Even een snel receptje voor tussendoor!
Dit is een lekkere, snelle lunch voor in het weekend thuis of zelfs op het werk! Je zou deze tosti zelfs als ontbijt kunnen eten, why not?! Samen met vriendinnetjes Natascha en Willemijn maakte ik deze tosti, waarna we deze met ons vieren – mijn vriend at ook mee – lekker gegeten hebben. Aangezien wij allemaal van geitenkaas houden, viel hij goed in de smaak.

Ingrediënten voor 1 tosti:

– zachte geitenkaas
– een handje rucola
– 1 theelepel honing
– 1 eetlepel gehakte walnoten
– 2 sneetjes vers brood (wij gebruikten desem brood)
– roomboter

Hoe maak je het?

  1. Neem de twee sneetjes brood en besmeer de buitenkant met roomboter.
  2. Beleg 1 sneetje met geitenkaas, de honing en voeg de walnoten toe. Als laatste voeg je de rucola toe en leg je het andere sneetje erop.
  3. Verhit de pan en bak de tosti aan beide kanten goudbruin.
  4. Easy peasy. Geniet ervan, het is echt lekker!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hoi
    13 juni 2016 at 11:47

    Dat is zo lekker

  • Leave a Reply