Lunch/ Ontbijt/ Vega & Vegan

Tosti met geitenkaas, gegrilde paprika en rode ui

Tosti geitenkaas gegrilde paprika en rode ui www.jaimyskitchen.nl

In het weekend is het tijd voor een speciale lunch en – ja – dat is voor mij een dikke tosti. Geitenkaas is en blijft gewoon het lekkerst op een tosti, deze tosti met gegrilde paprika en rode ui is een dikke aanrader. Heerlijk!

Tosti met geitenkaas

Niet alleen ik vind tosti’s met geitenkaas lekker, maar jullie ook! Want nog steeds, elke week, maand is mijn vorige tosti recept onwijs populair. Dit is alweer een tijdje geleden, haha en dat valt te zien. Maar toch, nog steeds is dat een lekker recept. Deze keer maakte ik de tosti met nét andere ingrediënten, maar de geitenkaas blijft!

Gegrilde paprika, rode ui en zwarte peper

De gegrilde paprika heeft ook een beetje een zoetje, wat perfect combineert met de knapperige en licht pittige rode ui. De zwarte peper maakt het nog iets pittiger. Heerlijk! Voor deze tosti gebruikte ik trouwens smeerbare geitenkaas van Bettine. Die is echt makkelijk in gebruik, omdat je snel een laag op het brood gesmeerd hebt.

Zullen we het recept maar gewoon maken?

Tosti geitenkaas gegrilde paprika en rode ui www.jaimyskitchen.nlTosti met geitenkaas, gegrilde paprika en rode ui

Hoeveelheid: 2 tosti’s
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten:
1 rode ui
3 eetlepels smeerbare geitenkaas
1 – 2 gegrilde rode paprika’s uit pot of zelf geroosterd
4 sneetjes brood
zwarte peper

Bereiding: 

  1. Smeer de sneetjes brood met een laag geitenkaas. Voeg hier wat zwarte peper aan toe.
  2. Snijd de ui in ringen en paprika in reepjes. Verdeel dit over de tosti.
  3. Bereid de tosti in een tosti ijzer, grillpan of normale pan. In ongeveer 4 minuten is de tosti klaar!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply