Vega & Vegan/ Zoet

Recept: Gezonde Choco Pudding

Ik ben helemaal fan geworden van dit receptje. Als ontbijt, als toetje eigenlijk maakt het mij helemaal niet uit wanneer op de dag ik het kan eten. Sandra kwam met dit recept en sindsdien ben ik dus verkocht. Alle ingrediënten zijn helemaal gezond, het is makkelijk en snel te maken. Ik verzeker je dat jij dit ook binnen een handomdraai op tafel hebt staan.

Mijn vriend weet het nog niet maar ik heb hem ondertussen ook al een beetje voor de gek gehouden. Ik vroeg namelijk na het avond eten; ‘Heb je ook zin in een chocolade toetje?’, ‘Ja, lekker’, was zijn antwoord. ‘ ‘Oké, ik doe er ook banaan in dan’, zei ik nog. Hij had alleen totaal geen idee dat er ook avocado in zit, anders had hij het denk ik niet gegeten, haha. Niet dat hij avocado niet lekker vind, maar het klinkt toch een beetje gek. Nou, je proeft er niets van en mijn vriend zal pas te weten komen dat er avocado in zit wanneer hij dit leest!

Ingrediënten voor twee choco puddings:

– 1 avocado
– 2 bananen
– 1 theelepel agavesiroop
– 2,5 theelepels cacao poeder
– een paar druppels vanille aroma (optioneel)
– een paar theelepeltjes water

Toppings naar keuze bijvoorbeeld:
– frambozen
– bramen
– kokosblokjes
– kokosrasp
– walnoten
– quinoa pops

Choco Pudding

Hoe maak je het?

  1. Hoe makkelijk kan ik het eigenlijk maken? Voeg alle ingrediënten op het water na in de blender en blenden maar! Ik laat dit meestal ongeveer 2 minuten blenden voordat het goed glad is.
  2. Het water is puur om de pudding iets dunner te maken wanneer dit nodig is.
  3. En dan kun je het toppen hoe je zelf wilt. Mijn favoriet is absoluut het rode fruit, heerlijke combinatie!
  4. Smakelijk en geniet ervan!

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply