Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴

Gevulde portobello met paddenstoelen

Gevulde portobello met paddenstoelen

Bereidingstijd: 25 min.

Personen:


Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • 1 venkel
  • 6 zongedroogde tomaat
  • 3 tenen knoflook
  • 150 gr kastagne paddestoelen
  • 1.5 el pijnboom pitten
  • 40 gr Parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • olie
  • een paar blaadjes basilicum

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Login of registreer

Je hebt een account nodig om dit recept te beoordelen

Je hebt dit recept met

5 sterren beoordeeld.

Deze portobello's zijn gevuld met champignons, venkel, zongedroogde tomaat en afgemaakt met Sarmezaanse kaas.

Zelf een heerlijk bijgerecht maken

Dit is weer een onwijs lekker bijgerecht, waarbij de portobello als vleesvervanger kan dienen. De portobello heeft een beetje een vlezige structuur. Voor dit bijgerecht reken ik 1 portobello per persoon. Een heerlijk vegetarisch bijgerecht.

Bereiding

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden. 

Stap 2

Voeg wat olijfolie toe aan de ovenschaal en zet de portobello's alvast 10 minuten in de oven. Maak intussen de vulling.

Stap 3

Snijd kleine blokjes van de venkel en bak deze ongeveer 8 minuten in wat olijfolie. Breng op smaak met wat peper en zout.

Stap 4

Snijd de zongedroogde tomaat en kastagne champignons in kleine stukjes. Hak de knoflook toe en voeg alles aan de venkel toe. 

Stap 5

Voeg pijnboom pitten toe, schap om en verdeel alles in de portobello's. Voeg Parmezaanse kaas toeen bak nogmaals 10 minuten in de oven. Maak af met blaadjes basilicum.

Feedback?

Geef je opmerkingen aan de chef en zorg dat het recept wordt verbeterd.

Stuur een bericht

venkel bijgerechten vegetarisch paddestoelen portobello

Bekijk ook eens deze recepten

Deel dit recept

Social media

Kopieer link

Link naar recept gekopiëerd 🍴