Zoet

Kerst Recepten: 6 x Nagerechten

Jaaaa, tijd om uit te pakken met nagerechten tijdens de feestdagen! Uitpakken betekend trouwens niet dat je altijd veel tijd kwijt bent aan de gerechtjes, maar sommige varianten hebben wel iets meer tijd nodig. Oh, ik wil het liefst alles meteen eten of alles op tafel zetten tijdens Kerstmis!

Zoete Aardappel Brownie

Ohhhh, een van mijn favorieten! Een brownie met iets minder schuldgevoel, omdat deze met zoete aardappel gemaakt is. Onwijs feestelijk om om tafel te zetten en te decoreren hoe jij dat graag wilt!

Recept: Zoete Aardappel Brownie

Vegan Cheesecake

Hmmm, wat een kleine knappe taartjes zijn dit toch! Niet gebakken, maar ze worden opgestijfd in de vriezer. Onwijs romig en dus helemaal vegan. Iedereen kan genieten van deze lekkere cheesecakes.

Vegn CheeseCake Blueberry

Key Lime Pie

Hmm, even terug naar Florida, vorig jaar. Deze Key Lime Pie maakte in als inspiratie van de varianten die ik in de Florida Keys geproefd heb. Veel limoen, dus veel frisheid!

Key Lime Pie

Fudge

Ahhh, dit is ook zo lekker voor bij de koffie. Deze Fudge heeft al genoeg complimentjes gekregen! Witte en donkere chocolade, noten en fruit. Makkelijk om te maken en vallen bij de meesten wel in de smaak!

Choco Fudge

Nougatine & Sweet Mango

Een rijstpudding met Mango en Nougatine. Lekker fris en fruitig om een maaltijd goed af te sluiten.

Nougatine en Sweet 2

Arretjes Cake met een Twist

Ken jij arretjescake al? Ook een no-bake cake met koekjes en in mijn variant zit nog een kleine twist van chili! Dit kun je ook goed vooraf maken en in de vriezer bewaren!

Arretjescake 1

Jammie, dat waren al mijn inspiratie artikelen voor Kerstmis, dus nu rest mij alleen nog om iedereen onwijs fijne feestdagen te wensen.

Geniet van elkaar, de gezelligheid en natuurlijk ook het eten.

Fijne feestdagen!

afsluiting-jaimy-1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply