Kerstrecepten/ Smoothies & Drankjes

Kerst Recept: Sparkling Coffee

Nog een heerlijk feestelijk drankje. Dit vind ik zelf ook zeer geschikt voor Oudejaarsavond, omdat het er zo mooi uit ziet! Het ziet er vrij lastig uit, maar ik garandeer je dat iedereen dit kan maken. Je moet wel goed letten op hóe je het maakt. Daarnaast heb je maar drie ingrediënten nodig voor dit geweldige resultaat. Dan heb ik het nog niet over de smaak, dit is echt wat bijzonders!

Dit recept kun je met tonic maken of met Sparkling Elderflower, dit laatste kun je gewoon in de supermarkt krijgen. Ik hou niet van tonic, maar het heerlijke bloemige van de elderflower spreekt mij enorm aan, het is ook een geweldige combinatie met de koffie.

Sparkling Coffee

Ingrediënten:

– Een half glas Elderflower of tonic
-3 ijsklontjes
– 1 espresso

Hoe maak je het?

  1. Bij de bereiding moet je de juiste stappen volgen. Voeg eerst de ijsklontjes in het glas.
  2. Vervolgens vul je het glas tot de helft met het spalking Elderflower of met de tonic.
  3. Nu zet je een kopje espresso, in een ander kopje. Het makkelijkst is wanneer je dit in een maat beker doet, zodat je goed kan schenken.
  4. Neem de espresso en schenk dit heel langzaam en voorzichtig in het glad met de Elderflower. Je zult zien dat de warme koffie nu op de Elderflower blijft liggen. Het is heel belangrijk dat je dit deze volgorde doet, anders krijg je geen mooie laagjes.
  5. En nu kun je iedereen verrassen met dit mooie drankje!

Sparkling Coffee 2

Liefs Jaimy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply