Lunch/ Vlees en gevogelte

Broodje Gehaktballetjes Zoet Zuur

Zoet Zure gehaktballetjes broodje www.jaimyskitchen.nl

Heerlijk weekend lunch gerecht met zelfgemaakte gehaktballetjes in een zoet-zure saus. Laatst maakte ik al de gehaktballetjes en nu laat ik je zien hoe je op een eenvoudige manier deze gehaktballetjes kunt serveren.

Eenvoud is hier het belangrijkste want de gehaktballetjes in de saus hebben al lekker veel smaak. Het frisse van de komkommer is dus een lekkere toevoeging samen met het pittige van de rucola. Maak je eigen gebakken uitjes voor extra crunch. Hopelijk heb je ene grote portie van de gehaktballetjes gemaakt, want ik garandeer je; ze zijn zo op!

Gebruik voor dit gerecht de gehaktballetjes volgens het volgende recept: Zoet Zure gehaktballetjes.

Zoet Zure gehaktballetjes broodje www.jaimyskitchen.nl

Broodje Gehaktballetjes Zoet Zuur

Print Recipe
Serves: 4 personen Cooking Time: 15 minuten

Ingredients

  • 16-20 gehaktballetjes volgens bovenstaand recept.
  • 4 pistolets
  • 0,5 komkommer
  • 50 gr rucola
  • 2 rode uien of sjalotten

Instructions

1

Maak de gehaktballetjes volgens het recept boven in deze blog verwerkt.

2

Bak de pistolets af indien nodig.

3

Snijd de uien in ringen en bak deze in een scheutje olie krokant.

4

Snijd de komkommer in plakjes.

5

Serveer de gehaktballetjes warm in een pistolet met rucola, komkommer en gebakken uitjes.

Facebook

Facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply