Persoonlijk

Boeklancering ‘Gezonde Wereldgerechten’

Jaaaa, een week geleden was het zover! De boeklancering van het kookboek ‘Gezonde Wereldgerechten’. Voor dit boek heb ik 10 recepten ontwikkeld voor het land Mexico. Onwijs leerzaam, spannend en leuk om mee te mogen maken. Jij kan dit boek ook bemachtigen, lees snel verder hoe! Natuurlijk laat ik je ook zien hoe de boeklancering eruit zag.

We beginnen met de huishoudelijke mededelingen:

Het boek heet: ‘Gezonde Wereldgerechten’.
Het boek bevat: meer dan 150 recepten.
Aantal Wereldkeukens: 15 stuks.
Hoeveel bloed, zweet en tranen hebben er gevloeid: ontelbaar.

Het boek kost €24,99,- en is bij mij persoonlijk te bestellen. Door het boek te kopen steun je mij automatisch, want ik heb nog genoeg boeken op de plank liggen.

Heb je interesse?
Stuur mij dan een mailtje naar jaimyvandijke@gmail.com met de bestelgegevens.

Nu naar het leuke deel:

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

In de prachtige kookstudio te Urmond van collega-auteur Misha werd de boeklancering gehouden. Dit  was de perfecte locatie want er kon dus ook écht gekookt worden.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Hard gewerkt aan de ontvangst, zeer geslaagd!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Ook ik zag het boek zaterdag voor het allereerst! Zo spannend was dit, Ondanks dat ik het boek natuurlijk wel online gezien had, is het zo anders om het boek in je handen te hebben!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Mijn hoofdstuk staat als eerste, dat vind ik zó onwijs tof! Hier zie je mijn intro stukje waar ik mezelf voorstel.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Hard Work Pays Off! Ik heb twee dagen in de keuken gestaan om 200 mini ceviche’s te maken, een voorgerecht uit mijn Mexicaanse hoofdstuk.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Deze Turkse vijgen vond ik heerlijk. Inmiddels heb ik ze ook al zelf gemaakt, dus jullie kunnen ook hier een artikel op Jaimyskitchen verwachten, het recept zal ik met jullie delen!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Ook de Turkse Börek lag er mooi bij.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Mijn buurvouw met hoofdstuk Spanje had een heerlijke zoete aardappel tortilla gemaakt. Op de achtergrond zie je gemarineerde olijven. Deze waren ook onwijs lekker, bereid met sinaasappel en chili!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Moeders proeft ondertussen van mijn ceviche, mama die vis eet: een wonder!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Ondertussen leg ik graag meer uit over mijn ceviche. Ceviche is vis gegaard in citroen en limoensap. Mijn ceviche is van kabeljauw gemaakt.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Verder is het geserveerd met ingemaakte rode ui, mango, groene paprika, jalapeño peper, munt en een zelfgemaakte munt olie. Hmm, ik ben er gek op!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Iraanse lekkernijen!

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Ohhhhh, deze Israëlische dadelrol is zó onwijs lekker. Deze moet ik zeker weten ook thuis maken.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Een nieuwe lading dresseren! Ik vond het onwijs leuk om zoveel hapjes te maken en een goede voorbereiding bleek wel echt het halve werk. Alles was al voorgesneden waardoor ik lekker veel tijd had om met iedereen een praatje te maken over de recepten, het hele boek en over Jaimyskitchen.

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Een groot deel van de foto’s zijn door lieve vriendin Esmee Sonnemans gemaakt, zo ook deze. Wat heeft ze toch veel talent hé?! Dus, als je eens een fotografe zoekt 😉

Boeklancering Kookboek Gezonde Wereldgerechten

Dat was het alweer! Wat een spannende dag was dit toch. Een perfecte afsluiting van een drukke periode waarin ik hard heb gewerkt om dit boek samen met mede-auteurs mogelijk te maken.

En eigenlijk begint het échte spannende werk nu pas, de boeken worden de wereld in gestuurd! Mocht je het leuk vinden om een boek te kopen, laat het mij weten, zou ik enorm leuk vinden!

Heel veel hartjes!

Jaimyskitchen

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Mamsie
    29 oktober 2016 at 15:14

    Een super geweldig boek. En….ik zal er zeker uit koken.
    Ps. Ik ben heel trots op je. X

  • Reply
    Naomi de Jong
    31 oktober 2016 at 19:21

    Hoi Jaimy, prachtig rapportage en mooie foto’s (compliment ook voor Ermee 😉 ). Je hebt echt een talent Jaimy en een gevoel voor sfeer. Nog bedankt voor jouw compliment hihi en je bent nog uiteraard van harte welkom op 19/11 om meer te proeven!

    Lieve groetjes, Naomi

  • Reply
    Persoonlijk: What's New? |
    30 november 2016 at 12:00

    […] erg, want het is hetgeen waar ik het allerliefst mee bezig ben en wat mij enorm veel energie geeft! HIER kun je meer lezen over het boek. Het boek is trouwens nog steeds bij mij te bestellen […]

  • Leave a Reply